Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Joao Felix no pot tornar a l'Atlético, i això beneficia al Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del FC Barcelona-Atlético de Madrid amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Joao Felix no pot tornar a l'Atlético, i això beneficia al Barça"

"Joao Felix no pot tornar a l'Atlético, i això beneficia al Barça"

36:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701435830359/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest diumenge el FC Barcelona té una prova de foc a la Lliga, ja que rep a l'Atlético de Madrid a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els de Xavi Hernández son quarts amb 31 punts, empatats a punts amb l'Atlético, que és tercer. Els blaugrana arriben a un partit clau després d'haver aconseguit una victòria important a la Champions contra el Porto, que els hi va permetre classificar-se pels vuitens de final de la competició europea. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Joan Poquí i Ivan San Antonio.

"Crec que el Barça contra el Porto va fer un bon partit", ha analitzat Joan Poquí, qui ha detallat: "va jugar molt bé a futbol a la segona part i ara el Barça ha superat un examen, com era resoldre la fase de grups de la Champions". Per altra banda, Joan Poquí també ha destacat que creu que "Xavi ha trobat una base per confiar en un equip més o menys tipus" i ha afegit: "crec que els que van jugar l'altre dia per a mi són l'11 titular. No pot ser que no es tingui un punt de partida, i crec que l'altre dia el Barça el troba".

"El Barça té un partit molt complicat contra un Atlético de Madrid que està en un dels millors moments dels últims anys. Crec que s'ha de ser moderadament optimista", ha dit Joan Poquí als micròfons de SER Catalunya. Antoine Griezmann i Joao Felix seran els grans protagonistes del partit, ja que Griezmann té passat blaugrana i Joao Felix és propietat de l'Atlético de Madrid. "És evident que Joao Felix a l'Atlético no hi pot tornar, i això al Barça el beneficia i a ell també, perquè ell vol jugar al Barça", ha destacat Ivan San Antonio.

"Em quedo 100% amb Joao Felix abans que amb Griezmann", ha afirmat San Antonio, qui ha detallat: "Griezmann quan havia de venir va muntar un documental i va dir 'no' al Barça, i al Barça no se li diu no. Joao Felix se la va jugar dient que volia venir al Barça quan encara no hi havia res fet". En canvi, Joan Poquí ha analitzat: "a nivell futbolístic, entre Joao Felix i Griezmann, indiscutiblement em quedo amb Griezmann. Crec que no hi ha color".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00