Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La victòria contra l'Atlético reforça a Xavi. Tàcticament sobrepassa a Simeone"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona contra l'Atlético de Madrid amb el trident

"La victòria contra l'Atlético reforça a Xavi. Tàcticament sobrepassa a Simeone"

"La victòria contra l'Atlético reforça a Xavi. Tàcticament sobrepassa a Simeone"

27:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701697631694/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha aconseguit una victòria important contra l'Atlético de Madrid a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, 1-0 amb un solitari gol de Joao Felix, propietat de l'Atlético de Madrid. Amb aquest triomf, els blaugrana tanquen una gran setmana, amb la classificació pels vuitens de final de la Champions i amb els tres punts contra l'Atlético. Ara els de Xavi Hernández son tercers a la Lliga amb 34 punts, a quatre del Real Madrid i del Girona, el proper rival del Barça. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat, com cada dilluns, amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia.

"El Barça va jugar bé ahir perquè vam veure un Barça més dinàmic", ha analitzat Àlex Delmàs als micròfons de SRE Catalunya, qui ha afegit: "ahir el Barça recupera 17 pilotes a camp rival. Hi ha canvis clau, sobretot el de posar Araujo al centre i a Kounde de lateral". A més, Delmàs també ha destacat que "el pla de partit de Xavi va estar molt bé, atacant la banda més ofensiva de l'Atlético" i que va ser clau, al gol, "anar al costat contrari de la pressió".

Per altra banda, Àlex Delmàs ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que "li va veure una altra cara al Barça" i ha detallat: "la clau van ser els tres jugadors del mig del camp. Crec que ara el mig del camp té amos amb aquesta combinació entre Gündogan, Frenkie de Jong i Pedri. És la que ha de ser". "La victòria d'ahir especialment reforça a Xavi, perquè hi ha un pla de partit i coses tàctiques que sobrepassen al Cholo Simeone. Ho necessitava l'equip i ho necessitava ell", ha afirmat Àlex Delmàs sobre el tècnic del FC Barcelona. En aquest mateix sentit, Juliana Garcia ha dit: "el Cholo va estar molt poc valent, estava baix, no pressionava ni condicionava, només acumulava... es va veure massa superat".

"Per fi estem veient senyals d'identitat pròpia, una idea valenta i que tothom va en la idea del que vol el col·lectiu", ha reflexiona Juliana Garcia al 'Què t'hi Jugues de SER Catalunya, i Delmàs ha sentenciat parlant d'un dels noms propis. "El nivell d'Iñaki Peña en aquests dos partits no és només molt alt, si no que té un mèrit extraordinari després d'uns anys jugant poc. El seu nivell és esplèndid i et fa estar un punt més tranquil", ha analitzat.

DELMÀS

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00