Cap Nen Sense Joguina
Sociedad

Com es pot col·laborar amb el Cap Nen Sense Joguina?

Les donacions es poden realitzar a través de Bizum o de transferència bancària

Barcelona

Si vols col·laborar i aportar el teu granet de sorra pel Cap Nen Sense Joguina, pots fer la teva aportació introduint el codi 06678 a l'apartat "Fer una donació" de Bizum, dins l'aplicació de la teva entitat bancària. Les aportacions poden anar des dels 0,50 euros fins als 500 euros i contribuiran a fer que molts nens puguin tenir joguines la nit de Reis. Per aquells que preferiu fer una donació via transferència bancària, ho podeu fer a través del nostre número de compte bancari: ES39 2100 3168 5222 0019 2165.

Un vestit que la cantant Rosalía va utilitzar durant l’exitós Motomami Tour, una samarreta signada per les campiones del món de futbol o la imatge preferida de la fotoperiodista Joana Biarnés són alguns dels prop de 30 objectes pels quals es pot licitar a través de WhatsApp (escrivint al +34 648 83 43 78), una via de participació cada vegada més popular entre els seguidors de la campanya més veterana de recollida solidària de joguines de Catalunya. Al web capnensensejoguina.cat ja es pot consultar tot el catàleg d’objectes, al qual s’aniran afegint de nous en els pròxims dies.

Cap Nen Sense Joguina culminarà la tarda-nit del 5 de gener amb un programa especial, presentat per Rosa Badia, que a partir d’un quart i cinc de vuit del vespre (19:20h) i fins les 2 de la matinada inclourà actuacions en directe de grups com Sexenni i la participació de les veus de SER Catalunya. L’objectiu és arribar a superar la fita de l’any passat quan 7.000 nens i nenes en risc d’exclusió social de la ciutat de Barcelona van despertar el matí de Reis amb una joguina nova.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00