Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Irene Paredes torna lesionada de la selecció, tot i les advertències del Barça

La central blaugrana es va lesionar jugant de titular contra Itàlia i queda descartada per jugar amb el Barça fins 2024

Irene Paredes torna lesionada de la selecció, tot i les advertències del Barça

Irene Paredes torna lesionada de la selecció, tot i les advertències del Barça

03:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702038799614/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L’historial de lesions de jugadors del FC Barcelona en les aturades de seleccions ha acabat amb una última afectada: Irene Paredes. Es perdrà el que queda d’any per una lesió muscular al recte anterior de la cuixa esquerra, i no es preveu que pugui tornar fins al primer partit del 2024.

La central i una de les capitanes blaugrana va ser convocada per la darrera aturada de seleccions tot i tenir la baixa mèdica. Portava dues setmanes sense entrenar per una amigdalitis forta i el club tenia un pla previst de readaptació gradual perquè tornés a jugar uns primers minuts contra l’Eibar. Davant la sorpresa per la seva convocatòria, el Barça va avisar a la RFEF a través dels serveis mèdics i esportius que Paredes no estava a punt per jugar. Finalment, la RFEF va determinar que es quedés amb ells per continuar la seva recuperació.

Paredes va completar amb intensitat normal l’entrenament previ al partit contra Itàlia, cosa que encara no havia fet. L’endemà va jugar de titular i va ser llavors quan va notar les molèsties, que han acabat confirmant la lesió. Irene Paredes no va jugar el segon partit contra Suècia. La RFEF no va emetre cap comunicat mèdic, però la raó de la seva suplència eren les seves molèsties físiques. Res més arribar a Barcelona, les proves mèdiques del club van determinar els pitjors pronòstics.

A la convocatòria inicial estava Alèxia Putellas, també amb baixa mèdica del club. En el seu cas la RFEF va acceptar que continués la recuperació a Barcelona. Tot i que l’evolució és favorable, encara no ha pogut entrenar amb el grup. Queda descartada pel partit contra l’Eibar i en total ja porta un mes de baixa per molèsties al seu genoll esquerre, el que es va operar fa ara un any i mig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00