Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Una primera volta de somni que és una realitat

Després de disputar-se ja la meitat del curs, els de Míchel sumen 48 punts, el millor registre que mai ha firmat un equip en tota la història amb l'excepció dels tres grans

El post Girona - Atlético de Madrid

El post Girona - Atlético de Madrid

14:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1704368484696/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

El Girona va tancar ahir davant de l'Atlético de Madrid una primera volta de somni que s'ha convertit en una realitat, dinou jornades espectaculars que han fet que l'equip que dirigeix Míchel Sánchez estigui a l'altura dels millors equips de la història i amb números de campió de Lliga, un ritme que només aguanta el Madrid de Carlo Ancelotti.

L'Atlético de Madrid i el Cholo Simeone eren l'únic equip que fins ahir a la mitjanit se li resistia al Girona. L'únic rival de Primera Divisió a qui els blanc-i-vermells no havien aconseguit superar, però el destí tenia marcat el 3 de gener de 2024 com una nova pàgina en la història daurada de Montilivi, que va explotar d'alegria i emoció amb el golàs d'Ivan Martín a l'afegit. No és la primera vegada aquest curs que es produeix una situació similar, de fet, contra Las Palmas o València el guió va ser similar, però el rival, el context i la importància dels tres punts va fer que es visqués a l'estadi una sensació única i incomparable.

Uns números a l'alçada dels millors de la història

Es fa complicat trobar adjectius per a definir la temporada que està fent l'equip de Míchel, però si una cosa està clara és que els registres són de campió de Lliga, tot i que el Madrid no ho posarà fàcil i avui dia és el clar favorit. El Girona ha acabat la primera volta amb quinze victòries, tres empats i una única derrota, precisament contra els blancs, amb 46 gols a favor, l'equip més golejador, i 24 en contra. Això fa que la mitjana de puntuació sigui de 96 punts, una absoluta bogeria i segurament difícil de mantenir, però que, almenys de moment és una realitat.

Tot el que toca Míchel es converteix en or

El gran referent d'aquest projecte i qui té un mèrit espectacular en el moment que viu l'equip és Míchel Sánchez. El tècnic ha estirat un mateix bloc durant gran part de la primera volta, però avui té la capacitat de fer que qualsevol cosa que intenti li surt bé. L'últim exemple és el de Valery Fernández, el de l'Escala, que ahir va exercir de capità, disputava el seu primer partit com a titular de tota la temporada i només va necessitar dos minuts per a marcar el primer gol del partit en una gran acció individual. El mateix va passar amb Portu fa algunes setmanes i aquí pot estar una de les claus de poder aspirar a mantenir el ritme: tenir a tothom endollat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00