Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça encara no fa un partit d'equip gran, però la millora amb pilota és significativa"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem les victòries del Barça i del Girona i la polèmica arbitral al Bernabéu amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia

"El Barça encara no fa un partit d'equip gran, però la millora amb pilota és significativa"

"El Barça encara no fa un partit d'equip gran, però la millora amb pilota és significativa"

36:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705929910015/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest cap de setmana el FC Barcelona ha aconseguit una victòria important al Benito Villamarín contra el Real Betis (2-4), el Girona FC continua líder després de guanyar al Sevilla a Montilivi (5-1) i el Real Madrid ha guanyat a l'Almería al Bernabéu (3-2) en un partit marcat per la polèmica al VAR. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia.

Victòria important del Barça al Villamarín

El FC Barcelona ha aconseguit una victòria important a un dels camps més difícils de la Lliga, el Benito Villamarín. Els de Xavi Hernández han guanyat al Real Betis (2-4) amb un hat-trick de Ferran Torres i un gol de Joao Félix. "Em va agradar molt el Barça, però encara no és un partit d'equip gran, perquè no et poden empatar el partit", ha destacat Delmàs, qui ha analitzat: "la millora amb pilota és significativa. Lamine Yamal et millora molt l'equip, i en gran part per Pedri, que és boníssim i ho entén tot posicionalment".

En aquest mateix sentit, Jofre Mateu ha destacat: "ahir hi ha coses positives: Lamine fa un partit tremendo i crec que Xavi fa coses diferents, amb pilota sobretot, i és positiu. Tot i això el partit està lluny de ser un bon partit, el Betis et posa moltes facilitats".

El Girona continua imparable

El Girona FC continua imparable a la Lliga i aquesta nit ha aconseguit una nova victòria (5-1) contra el Sevilla amb un hat-trick de Dovbyk. Amb aquesta victòria el Girona ha aconseguit la millor puntuació històrica de l'equip a Primera Divisió i és líder de la Lliga amb 52 punts. "És un espectacle com juga el Girona, per a mi és l'equip que millor ataca d'Europa", ha destacat Àlex Delmàs als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

"El màxim golejador de la Lliga és Dovbyk, que està empatat amb Bellingham. És el com, el fet de tenir tants recursos ofensius fa que sempre tinguis alternatives", ha analitzat Juliana Garcia a SER Catalunya, qui ha afegit: "l'ADN de joc està molt clar, i jugui qui jugui el segueix".

La polèmica arbitral al Bernabéu

El Real Madrid ha guanyat contra l'Almería al Bernabéu (3-2) amb tres polèmiques amb el VAR que han estat les principals protagonistes del partit. "Crec que el debat és llarg. Hi ha alguna acció que es pot discutir, però quan són tres seguides i tan fosques, jo no m'ho explico", ha reflexionat Jofre Mateu al 'Què t'hi Jugues!'.

Per altra banda Àlex Delmàs ha destacat que "és un partit bastant escandalós" i ha reflexionat: "de les tres decisions, dues havien de ser per l'Almeria i una pel Madrid, i les tres cauen pel Madrid. Es demostra que qui realment marca la diferència en l'arbitratge és la persona que hi ha el VAR".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00