Sociedad

Detingut a Flaçà el presumpte autor del crim de la dona de Torroella de Montgrí

Els agents l'han arrestat aquest dimarts i és la parella de la víctima que va aparèixer al cotxe

Els mossos han deixat en llibertat el pare dels menors sostrets d'un centre de Raimat.

Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Flaçà (Gironès) el presumpte autor del crim de la dona que diumenge va aparèixer morta en un cotxe a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Segons avança el Diari de Girona, l'arrestat és la que era l'actual parella de la dona i els Mossos el buscaven les darreres hores. L’home ha aparegut a Flaçà on els investigadors l'han trobat a quarts de dotze. La policia va trobar el cos de la dona a dins d'un cotxe que li havia deixat un amic, ja que el seu estava espatllat. Aquest dilluns l'Ajuntament de la localitat baix-empordanesa va convocar un minut de silenci en el qual hi va assistir l'entorn de la víctima que assegurava que el sospitós va demanar a uns amics que el portessin amb cotxe a una altra localitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00