Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

"L'equip segueix igual i Xavi es fixa única i exclusivament en el resultat"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona contra Osasuna amb Lluís Carreras i Aday Benítez

"L'equip segueix igual i Xavi es fixa única i exclusivament en el resultat"

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha aconseguit una victòria important contra Osasuna a Montjuïc (1-0). I ho ha fet amb un solitari gol de Vitor Roque, que ha marcat el seu primer gol vestint la samarreta blaugrana. Aquest ha estat el primer triomf després que Xavi anunciés que deixarà el club a final de temporada, i ha servit perquè el Barça retalli punts al Girona FC, que ara té a vuit punts. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot amb Lluís Carreras i Aday Benítez.

"La millor notícia del partit d'ahir és que el Barça no encaixa cap gol", ha analitzat Carreras als micròfons de SER Catalunya, qui també ha reflexionat: "l'equip segueix igual, però l'entrenador es segueix fixant única i exclusivament en el resultat. Em preocupa que aquests quatre mesos de què serviran pel futur? O no serviran de res? Em preocupa moltíssim l'ambient de l'estadi, perquè no hi ha res pitjor que el silenci i la indiferència".

Actualment el club blaugrana té deu jugadors de baixa per lesió, i d'això també n'hem reflexionat al 'Què t'hi Jugues!'. "També és un tema mental. Quan les coses no van bé, el bloqueig mental afecta a la part física, i crec que al Barça això també l'està afectant", ha afirmat Aday Benítez, i Lluís Carreras ha afegit: "és preocupant perquè això lastra el nivell de l'equip, és evident".

El d'aquesta nit ha estat el primer partit després que Xavi anunciés que deixarà el FC Barcelona a final de temporada, i Lluís Carreras ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!': "ara dependrà de com els jugadors acceptin que Xavi marxi. Els de la casa evidentment que aniran a totes, perquè creuen que Xavi els hi pot ensenyar alguna cosa, no per guanyar partits, que també, si no per créixer de cara al futur".

I qui pot ser un bon entrenador pel Barça de cara a la temporada vinent? "A mi m'agradaria que fos Mikel Arteta. Té coneixement i li podria donar una volta tan necessària al model", ha afirmat Lluís Carreras als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' i Aday Benítez ha apostat per un altre entrenador. "M'agrada molt De Zerbi. Tots els jugadors que ha tingut a les últimes temporades han evolucionat. Seria un bon entrenador, sobretot perquè Xavi no ha tret el màxim rendiment als jugadors del Barça", ha destacat Aday, qui ha sentenciat: "el Barça ha de tenir un cert temps per poder assolir el model de joc i arribar a tenir una base molt sòlida".