Fútbol

El Girona presenta al·legacions a les targetes de Míchel i Blind

El club no confia massa en el fet que hi hagi modificació de les sancions, però és una forma de mostrar que no s'està d'acord amb l'actuació de Gil Manzano

ESPORTS 05/02 AQUI GIRONA

ESPORTS 05/02 AQUI GIRONA

19:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707145757364/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Girona FC ha comunicat aquest dilluns al matí que presentarà al·legacions a les targetes que van veure Míchel Sánchez i Daley Blind en el partit davant la Real Societat del dissabte passat a Montilivi. Míchel va ser expulsat quan quedaven pocs minuts pel final del partit amb vermella directa i Daley Blind, un cop ja s'havia xiulat el final del partit, va veure la cinquena targeta groga que impedirà als dos poder ser al Bernabéu.

La bona notícia de la setmana serà que, si no hi ha cap novetat, Artem Dovbyk podrà jugar al Santiago Bernabéu, perquè les molèsties al genoll que van impedir-li jugar el cap de setmana s'han quedat només amb un ensurt.

El Bàsquet Girona reforça el joc interior amb Khem Birch

Khem Birch (Montreal, 1992) és nou jugador del primer equip fins a la conclusió d'aquest curs. L'últim equip del pivot canadenc (205 cm) són els San Antonio Spurs i a banda d'experiència a l'NBA també en té a l'Eurolliga.

Després de començar la seva trajectòria en la G-League (segona categoria nord-americana), el nou jugador del conjunt gironí va viure la seva primera experiència a Europa amb la samarreta del Muratbey Usak Sportif turc (2015-16). En la següent temporada recalaria a l'Olympiacos grec d'Eurolliga, amb qui va arribar a disputar la final de la màxima competició europea. El 2017 encetaria el seu periple a l'NBA amb els Orlando Magic durant quatre temporades, després vestiria la samarreta dels Toronto Raptors (2020-23) per acabar jugant als San Antonio Spurs, el seu darrer equip.

Birch també ha estat internacional amb la Selecció del Canadà i, entre altres participacions, va representar el conjunt canadenc en el Mundial de Bàsquet 2019 a la Xina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00