Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Alves nega que la denunciant vulgués aturar el sexe i que l'agredís

El judici per presumpta violació a una noia la nit del 30 al 31 de desembre del 2022 ha quedat vist per a sentència

Dani Alves testifica en el juicio por agresión sexual contra él. / Europa Press

Barcelona

El judici a Dani Alves per haver violat presumptament una noia al reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 al 31 de desembre de 2022 ha quedat vist per a sentència. La Fiscalia i la víctima demanen 9 i 12 anys de presó, respectivament. La Fiscalia considera que el relat de la víctima és molt dur, "absolutament creïble" i sostingut en el temps. La defensa d'Alves proposa l'absolució i la seva posada en llibertat.

A la sessió d'aquest dimecres a l'Audiència Provincial de Barcelona, que ha començat a les 15.20 hores, s'han practicat les proves pericials, s'ha procedit al visionat dels vídeos de les càmeres de seguretat de la discoteca i ha declarat Dani Alves, l'acusat, que ha respost únicament a les preguntes de la seva defensa. El primer que ha explicat l'exjugador és que va beure molt, ja des del dinar, en el qual ja va prendre dues ampolles de vi i diverses copes de whisky japonès.

En el relat, Dani Alves ha explicat que va ballar enganxat amb la víctima, que van intimar, que ella li va posar les mans a les seves parts i que li va proposar d'anar al lavabo, una proposta que ella va acceptar. Un cop dins, Alves ha dit que es van fer petons, que ella li va fer una fel·lació voluntària i que van practicar sexe sense que la denunciant li fes cap senyal ni li digués en cap moment que volia aturar-se. Que van gaudir tots dos de la mateixa manera.

Els metges que van atendre i explorar la víctima han explicat que la denunciant es va presentar a l'Hospital Clínic amb una ferida al genoll, una ferida que fins i tot va fer cicatriu. Els mateixos metges han destacat que la lesió es va produir al lateral del genoll i no al centre, on es produeixen habitualment els cops en una caiguda fortuïta. També han fet èmfasi que el 80% d'agressions sexuals no produeixen ferida vaginal, tal i com succeeix en el cas de la denunciant, que tampoc presentava cap altra lesió tot i haver descrit que va patir diverses agressions. A més, la psicòloga forense ha destacat que les proves de sintomatologia post-traumàtica no van detectar cap tipus de simulació en la víctima.

Dues pèrits aportades per la defensa de Dani Alves han manifestat que l'exjugador va beure molt, tot i que no han pogut especificar cap quantitat. A més, han aclarit que l'afectació en la capacitat cognitiva del brasiler només va poder ser lleu i que Alves havia de ser conscient de si els seus actes eren o no correctes.

Una trentena de testimonis en les primeres sessions

En les primeres jornades de dilluns i dimarts van declarar la víctima -ho va fer a porta tancada per preservar la seva intimitat- i gairebé una trentena de testimonis, entre amigues de la denunciant, amics de l'acusat, responsables i treballadors de la sala Sutton i Mossos d' Esquadra. Els treballadors de Sutton, fins i tot el director, van reconèixer que la víctima els va explicar que va entrar al bany del reservat de la discoteca amb Dani Alves sent conscient del que faria, però que quan va canviar d'opinió i va voler sortir ja no ho va poder fer.

Pel que fa a l'estat etílic de Dani Alves, els amics que el van acompanyar a dinar i, posteriorment, a la discoteca, van relatar que l'exjugador va beure molt: vi durant el dinar, una ampolla de whisky entre tres persones, un gintònic al local Nuba i unes copes de xampany Moet a la discoteca Sutton. La dona de l'exfutbolista també va explicar que Alves va arribar molt begut a casa a la matinada, topant amb mobles i fent una forta olor d'alcohol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00