Fútbol

Míchel Sánchez: "Guanyar seria fer història, però no podríem pensar a ser campions"

El tècnic del Girona ha lamentat la sanció del comitè i ha insistit en el fet que no té "por" de l'arbitratge i que malgrat les baixes l'equip "competirà"

ESPORTS 08/02 AQUI GIRONA

ESPORTS 08/02 AQUI GIRONA

14:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707404674043/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

Altes i baixes contra el Reial Madrid: “No arriben al partit Toni Villa ni David López. Tenim les sancions a Blind i Yangel Herrera. La resta de jugadors estan tots bé. És veritat que Dovbyk no ha fet gaires entrenaments amb el grup durant la setmana, però creiem que arribarà”.

La seva sanció de dos partits per la vermella davant la Reial Societat: “Vull estar al camp en tots els partits, però accepto la sanció. És veritat que la targeta vermella va ser massa per a mi, desproporcionada, però ja està, accepto la sanció. El club va fer el que va considerar millor i tenia esperances en el recurs, per això ho vam fer. A altres entrenadors els deu haver passat el mateix. Sé acceptar un error i la sanció”.

Diferències entra a la banqueta ia la grada: “És el meu problema perquè l'equip està preparat. Tinc la sort que el meu cos tècnic és espectacular i tothom sap com juga l'equip. En aquest sentit, sense cap problema. Farem allò de sempre. A nivell individual no m'agrada res perquè com que espectador el partit és diferent, no tinc la sensació del jugador al camp. A sota faig olor del futbolista i el seu patiment, a dalt això no es nota i és pitjor per a mi. Cridaré molt, no m'agrada res”.

Sense Blind: “Ja hem jugat aquesta temporada sense Dovbyk, Tsygankov, Aleix... hem competit sense jugadors importants i l'equip n'ha donat la millor versió. La de Blind és una baixa important, però com la de Yangel i la de David, encara que aquest ja ha partit sense jugar. L´equip està preparat per competir en un partit molt bonic. Estem en una posició espectacular. Anar al Bernabéu en aquesta posició és un somni per a nosaltres”.

Títol de Lliga: “Per nosaltres és un partit molt important perquè si guanyem, l'equip seria líder, però hem d'anar partit a partit. El nostre somni és arribar a Europa. El Madrid està fet per guanyar la Lliga, com ara el Barça i l'Atlètic. Nosaltres no. No és el nostre objectiu. La nostra idea no és lluitar per la Lliga i sí per Europa. Però és veritat que si guanyem seríem líders i l'escenari és... és el Bernabéu. No és un partit normal, és especial per a tothom i l?equip arriba en un moment espectacular. Som segons i és la primera vegada que podem anar al Bernabéu per ser líders”.

Preparació del partit: “El sostre tancat és la primera vegada que farem un partit així. Normalitat. Per mi és un partit que nosaltres hem de gaudir i també tenir una mentalitat per patir en l'aspecte defensiu. El Madrid, en els duels, és un equipàs. És el millor equip de LaLiga i en atac té una circulació de pilota molt ràpida, és l'equip que fa més passades a l'últim terç de camp. És un partit per patir i per gaudir també. No anem a una posició difícil per a nosaltres, és una posició privilegiada. Un somni poder fer un partidàs al Bernabéu. La pressió és molt bonica, no és una pressió d'estar en posicions dicícils a la taula. Hem preparat el partit amb normalitat, per donar la nostra millor versió. La mentalitat és Top, l'equip està bé i estic segur que farem un partidàs”.

Les baixes del Madrid: “Vaig veure l'altre dia el partidàs que va fer Lucas Vázquez i Carvajal de central. És veritat que tenen baixes als centrals, però les han tingut des del principi de temporada i han solucionat tots els problemes. Tenen un plantilló i un entrenador que coneix a la perfecció el seu equip. M'espero un Madrid complicat, caldrà patir. Intentarem que no corrin i robar-los la pilota. Haurem de patir i aquesta mentalitat de tenir capacitat de defensar és clau. Hem de seguir en la mentalitat defensiva i amb el bakló ser nosaltres mateixos, si ho aconseguim estarem satisfets. Les claus per guanyar el Madrid és que ells no estiguin al seu nivell i nosaltres fem un partit perfecte”.

L'arbitratge: “L‟àrbitre té la mateixa pressió que nosaltres i està preparat per fer un arbitratge normal. Nosaltres estem preparats per jugar. Té molta experiència qualsevol àrbitre i el que ha sortit ara, que és Munuera, és internacional. No tinc por”.

Què suposaria guanyar el Madrid? “Nosaltres volem fer història al final de temporada, però aquest partit a nivell mundial seria molt especial. Girona estaria a la boca de tots. Però nosaltres no seríem candidats a guanyar la Lliga per guanyar al Bernabéu, encara no. Encara queden 14 jornades després i penso que Madrid i el Barça guanyaran molts partits, els 14. Nosaltres, cada partit és molt difícil. Per això penso que seria molt bonic, espectacular, fer història, sortir líders del Bernabéu seria molt especial i la dimensió mundial hi seria. Guanyar suposaria un salt de qualitat perquè a nivell mundial tindria molta repercussió. Per lluitar per la Lliga fan falta 85-90 punts i nosaltres en trenem 56. El Madrid els pot fer, igual que el Barça i l'Atlètic ho ha fet en algun moment. No és just que nosaltres tinguem l´exigència de guanyar la Lliga”.

Missatges que li arriben des de Madrid: “La gent em diu que som un equipàs, que donem alegria a la Lliga i això per mi és un gran elogi. Em diuen que podem lluitar la Lliga, però els que estem dins del vestidor pensem una altra cosa. La meva gent està feliç perquè la nostra temporada és espectacular. Tothom pensa que podem guanyar qualsevol, que és veritat. He analitzat el Madrid i és molt difícil guanyar-lo. Farem tot el possible per fer-ho, però el Madrid és el gran favorit”.

Estar a dos punts del Madrid: “A la jornada 24, anar al Bernabéu a lluitar el liderat és un somni. Només hem perdut un partit i aquests jugadors estan fent una temporada brutal. Però el dia a dia és més meravellós. El nostre objectiu és anar a Europa, volem guanyar al Bernabéu perquè la gent ens reconegui la feina que estem fent. No anem al Bernabéu amb l'objectiu de guanyar la Lliga perquè és molt complicat, queda molt i hem de tocar de peus a terra. Hem d'agafar l'objectiu d'Europa tan aviat com sigui possible perquè estem en una baralla amb l'Athletic, que està fent un temporadó, Reial Societat, Betis, València... la temporada d'aquest equip és d'un nivell molt alt i volem acabar fent història de debò”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00