Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pedro Martínez: "El BAXI Manresa és un club molt especial i bastant miraculós"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'entrenador del BAXI Manresa abans de disputar la Copa del Rei a Màlaga

Pedro Martínez: "El BAXI Manresa és un club molt especial i bastant miraculós"

Pedro Martínez: "El BAXI Manresa és un club molt especial i bastant miraculós"

13:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707398709695/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La setmana vinent comença la Copa del Rei amb un duel català entre Barça i BAXI Manresa. L'equip manresà està protagonitzant una gran temporada. Actualment és 8è a la Lliga ACB i amb les 12 victòries que ha aconseguit, l'objectiu de la permanència que es va fixar a l'inici de la lliga ja està pràcticament assegurat. Abans de l'enfrontament de la pròxima setmana, al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut repassar l'actualitat del conjunt del Bages amb el seu entrenador, Pedro Martínez.

Ja són 31 temporades les que porta dirigint equips a la Lliga ACB, uns anys que li han permès viure la gran evolució que ha experimentat aquest esport. "El bàsquet d'ara és molt diferent del de fa 34 anys. Tot és diferent, els entrenadors, la manera d'entrenar, la tàctica...", ha afirmat un Pedro Martínez que també s'ha mostrat orgullós de la capacitat d'adaptació que ha tingut al llarg de la seva trajectòria, evolucionant en la seva forma de treballar per tal d'emmotllar-se als nous temps.

Respecte a la situació del Manresa, el tècnic ha destacat que "és un club especial i bastant miraculós", amb una gran història darrere. Tot i tenir un pressupost baix, ha estat capaç de fer coses importants com guanyar una Copa del Rei i una Lliga ACB.

Pel que fa a les aspiracions d'aquesta temporada, Martínez ha explicat que la salvació ja es dona per feta i que ara es busquen objectius més importants. "Ens agradaria classificar-nos per competicions europees sense haver de jugar fases prèvies", ha afirmat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha deixat clar que una altra de les fites que els motiven és classificar l'equip per als play-offs. Per tal d'assolir aquest objectiu, l'entrenador barceloní té clar que s'ha de mirar cap a dalt: "per poder jugar els play-offs, hem de fer alguna cosa que no toqui. Una cosa que no toqui és, per exemple, guanyar al Barça a casa aquest cap de setmana".

En menys d'una setmana hi haurà dos enfrontaments entre els dos equips catalans. Això sempre obra l'opció d'amagar algunes coses o reservar alguns jugadors. Sobre aquest tema, l'entrenador del BAXI és clar: "tàcticament nosaltres sempre anem al màxim. A diferència d'altres equips, nosaltres no tenim la capacitat de donar descans als nostres jugadors".

Finalment, Pedro Martínez també ha analitzat el retorn de Ricky Rubio al FC Barcelona: "és un gran fitxatge, és un jugador superlatiu. El Barça és l'equip afortunat per tenir-lo i els rivals el patirem. Com a aficionat, és un dels jugadors amb qui més he flipat". Del jugador del Masnou, n'ha destacat la seva intel·ligència en el joc, la seva qualitat i la seva aportació tant en defensa com en atac. Finalment, ha desitjat que Ricky Rubio "es trobi bé en tots els aspectes i pugui jugar a bàsquet, que és el que fa molt bé i el que li agrada".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00