Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça hauria de tenir el nou Lewandowski"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del FC Barcelona i la prèvia del Real Madrid-Girona amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"El Barça hauria de tenir el nou Lewandowski"

"El Barça hauria de tenir el nou Lewandowski"

09:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707484148295/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana hi ha una jornada clau a la Lliga. El Girona FC, segon amb 56 punts, jugarà al Santiago Bernabéu contra el Real Madrid, que és líder i té dos punts més que els gironins. El FC Barcelona jugarà diumenge contra el Granada a Montjuïc, amb la gran novetat de Ter Stegen a la porteria i amb Robert Lewandowski com a referència en atac. El futbolista polonès ha parlat en una entrevista al Diari Sport. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat amb Joan Poquí, periodista a Mundo Deportivo, i Ivan San Antonio, periodista al Diari Sport.

Un dels grans temes del dia són les paraules de Robert Lewandowski al Diari Sport, qui ha afirmat que "vol estrenar al Camp Nou". "Hi ha una cosa que va més enllà dels gols i la trajectòria", ha afirmat Ivan San Antonio, qui ha entrevistat al futbolista polonès, i qui ha afegit: "El Barça necessita grandesa, en aquest club falta grandesa. Tu inauguraràs el Camp Nou i necessites futbolistes importants per fer-ho, és Lewandowski".

A més, Ivan San Antonio també ha destacat que, ja que el Barça no pot fitxar futbolistes com Mbappé o Haaland, "has de mantenir el que tens". En aquest sentit, Joan Poquí ha deixat clar que, sent el 9 de l'equip, és normal que sigui el màxim golejador, però ha destacat que "Lewandowski està més a prop del final que del principi, i que el Barça hauria de tenir el nou Lewandowski". Finalment, Poquí ha reflexionat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "tampoc hi ha una alternativa millor a Lewandowski, que crec que va venir al Barça massa tard i el Barça ha d'intentar treure-li tot el rendiment que sigui possible".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00