Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Taty Castellanos: "Que Dovbyk demà marqui un hat-trick, però no em prengui el meu rècord"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'exfutbolista del Girona que va marcar quatre gols al Real Madrid la temporada passada

Taty Castellanos: "Que Dovbyk demà marqui un hat-trick, però no em prengui el meu rècord"

Taty Castellanos: "Que Dovbyk demà marqui un hat-trick, però no em prengui el meu rècord"

14:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707480042825/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Demà el Girona FC jugarà contra el Real Madrid al Santiago Bernabéu en un partit clau en la lluita per la Lliga. Actualment els blancs són líders amb 58 i el Girona en té dos menys. Per tant, si els de Míchel guanyen demà al Bernabéu seran els nous líders de la Lliga. I el Girona ja sap què és guanyar al Real Madrid, ho ha fet en dues ocasions al llarg de la història; l'última la temporada passada a Montilivi: 4-2 amb els quatre gols de Taty Castellanos. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb el futbolista argentí que actualment està jugant a la Lazio.

"Va ser una nit molt bonica. Va ser històric, no només per mi, també pel Girona", ha reflexionat Taty Castellanos als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha recordat: "quan em va canviar Míchel al minut 65 recordo la gent corejant el meu nom... va ser un moment molt bonic i és una cosa que recordaré per sempre". I Taty Castellanos, encara recordant aquella nit màgica a Montilivi ha afirmat: "és dels millors moments de la meva vida. No hi ha millor partit que aquell, contra aquest rival, amb la nostra gent... és una cosa molt bonica per tothom. Ho vaig gaudir molt igual que ho va gaudir tota l'afició. És històric i em quedarà marcat per tota la vida".

I sobre la prèvia d'aquest partit, Taty Castellanos ha bromejat: "que Dovbyk demà marqui un hat-trick, però no em prengui el meu rècord", i s'ha mostrat confiat en les opcions del Girona: "els dos equips es juguen una cosa molt important, que és ser primers. És difícil pel que significa jugar contra el Madrid i al Bernabéu, però el Madrid mirarà el Girona amb molt respecte i amb por de no cometre errors. El Girona s'ha de fer fort i anar amb el cap ben alt. El Girona lluitarà la Lliga amb el Madrid fins a l'últim moment". A més, Taty Castellanos ha destacat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que "el Girona és dels equips que millor juga d'Europa, juntament amb el Bayer Leverkusen. Sempre que puc el veig i tinc una nostàlgia bonica".

La clau del bon rendiment del Girona

Actualment Taty Castellanos juga a Itàlia, a la Lazio, i ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que al vestidor li pregunten molt pel moment actual del Girona. "A Itàlia parlo molt amb els meus companys perquè és històric el que està fent el Girona. Jo els hi dic que és molt simple: quan tens un entrenador bo, amb un cap totalment diferent, com porta de bé Míchel al grup, els que juguen i els que no... això marca molt la diferència", ha reflexionat el futbolista argentí a SER Catalunya, qui ha afegit: "quan tens un grup unit i amb pilars com Stuani, David, Yangel... aquí et t'adones que un equip es fa fort i important. Són gent que va creixent amb la positivitat del dia a dia".

A més, Taty Castellanos ha dit que "ja se sabia que el Girona estaria en un bon moment, però no sé si tant com per estar lluitant per la Lliga. Mai m'hagués imaginat tant, però sí que estaria molts anys a Primera", i ha finalitzat, sobre Míchel Sánchez: "quan tens un entrenador que té a tots els jugadors bé, amb aquesta motivació en tots els partits, estar al 100% és molt mèrit de l'entrenador, i també dels jugadors. Stuani és un capità exemplar per com porta el grup".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00