Directo

CASO KOLDO Última hora de Ábalos, en directo: reacciones al 'caso Koldo' y su desafío al PSOE

Fútbol

Naufragi d'un Girona irreconeixible al Bernabéu

Els de Míchel han estat incapaços de tenir mentalitat ofensiva i s'han descompost a nivell defensiu

MADRID, 10/02/2024.- El centrocampista del Real Madrid, Jude Bellingham (i), intenta superar al guardameta argentino del Girona, Paulo Gazzaniga, durante el encuentro correspondiente a la jornada 24 de primera división que disputan hoy sábado Real Madrid y Girona en el estadio Santiago Bernabéu, en Madrid. EFE / Daniel González. / Daniel Gonzalez EFE

Girona

El Girona ha encaixat la derrota més escandalosa de la temporada en perdre per 4-0 al Santiago Bernabéu en el pitjor partit de la temporada dels de Míchel, que s'allunyen a cinc punts del lideratge. Vinicius ha desequilibrat sempre que ha volgut en un duel per oblidar de Yan Couto, que ha sortit a la foto de pràcticament tots els gols i ha acabat plorant.

Irreconeixible, tou i sense caràcter. Així ha estat la primera meitat del Girona al Bernabéu, en uns primers quaranta-cinc minuts en els quals ha posat molt fàcils les coses als de Carlo Ancelotti. El partit ha arrancat amb una possessió llarga del Girona a camp rival que convidava a pensar que els de Míchel tampoc perdrien la seva personalitat en un escenari com el d'avui. Però poc ha durat aquesta sensació perquè en el minut sis de partit, després d'una pèrdua de Couto a camp rival, en la que el brasiler ha demanat falta, el Madrid ha traçat un contraatac perfecte que ha culminat Vinicius amb una genialitat des de fora l'àrea davant el que Gazzaniga no ha pogut fer absolutament res. Ni rastre del Girona vertical, atrevit i amb personalitat que ha portat aquest equip a tenir l'oportunitat de ser líder si avui guanyava al Bernabéu. El domini del Madrid ha estat clar i evident en totes les facetes del joc, tot i que els d'Ancelotti cedien la possessió de la pilota als visitants, però sense trobar la manera d'arribar a Lunin, a qui no han xutat en tota la primera meitat. Vinicius ha tornat a aparèixer, però en aquest cas per assistir a Bellingham, que ha aprofitat la falta de decisió de Gazzaniga a sortir per fer el 2-0.

Qualevol intent de reacció a la segona meitat ha quedat dissipat i eliminat pel Madrid abans d'arribar al minut deu de la segona meitat, quan Bellingham només ha hagut d'emputxar al fons de la xarxa un xut de Vinicius, que havia tornat a superar a Couto, i que Gazzaniga ha rebutjat defectuosament al cor de la petita. El lateral brasiler, completament superat pel seu compatriota Vinicius, ha tornat a cometre un error i a perdre una pilota que ha provocat el quart. Rodrygo, el que faltava per anotar dels tres de dalt, ha conduit i ha enviat la pilota de nou al fons de la xarxa amb un potent cacau des de la frontal. Els blancs encara haurien pogut ampliar més la diferència, però Joselu ha enviat el llançament de penal al pal, que també havia comès Couto.

Fitxa tècinca:

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Tchouameni, Mendy (Fran Garcia, min,78); Kroos (Luca Modric, min.70), Camavinga, Valverde, Jude Bellingham (Brahim Díaz, min.57); Vinicius (Arda Güler, min.78); i Rodrygo (Joselu, min.70).

Girona: Gazzaniga; Couto, Èric, Juanpe, Miguel; Aleix Garcia, Ivan Martín; Tsygankov, Portu (Pablo Torre, min.45), Sávio; i Dovbyk.

Gols: 1-0, min.6: Vinicius, 2-0, min.35: Bellingham, 3-0, min.54: Bellingham, 4-0, min.61: Rodrygo.

Àrbitre: Martínez Munuera (comitè valencià). Ha amonestat als locals Mendy (76') i als visitants Juanpe (21'), Couto (68')

Estadi: Santiago Bernabéu. Partit corresponent a la vint-i-quatrena jornada de Primera Divisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00