Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

Els abonats van menys a les piscines municipals de Girona des que les dutxes estan tancades

Els usos d'aquests equipaments han disminuït un 15% respecte a les mateixes setmanes de l'any 2023

Un cartell informant de la situació a Fontajau

Un cartell informant de la situació a Fontajau / ACN

Girona

Els abonats van menys a les piscines municipals de Girona des que les dutxes estan tancades. Segons dades facilitades per l'Ajuntament de Girona del primer mes amb les mesures en funcionament, els usos d'aquests equipaments han disminuït respecte al mateix període de l'any anterior. On més s'ha notat aquest descens d'activitat és a la piscina municipal de Palau, on l'activitat ha baixat un 20%. Del 23 de gener al 19 de febrer del 2023, Palau va tenir 3.813 usos, mentre que en el mateix període d'aquest any, n'ha tingut 3.058.

En canvi, a la piscina de Santa Eugènia, els usos han disminuït un 11%, passant dels 6.361 d'aquest període de l'any passat, als 5.630 d'enguany.

També han baixat el nombre total d'abonats dels 10.604 el 2023, als 9.305 el 2024.

Recordem que des del passat 22 de gener les dutxes dels equipaments esportius municipals estan tancades. Només es poden utilitzar els caps de setmana per activitats federades. És una mesura impulsada per l'Ajuntament de Girona per fer front a la sequera.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00