Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Míchel Sánchez: "Si som nosaltres mateixos en aquestes 11 jornades, acabarem en posicions Champions"

Al 'Què t'hi Jugues!' entrevistem a l'entrenador del Girona FC

Míchel Sánchez: "Si som nosaltres mateixos en aquestes 11 jornades, acabarem en posicions Champions"

Míchel Sánchez: "Si som nosaltres mateixos en aquestes 11 jornades, acabarem en posicions Champions"

59:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709816920035/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Girona FC està fent una temporada històrica. És segon a la Lliga amb 59 punts, set menys que el Reial Madrid, però un punt per davant del FC Barcelona; i a nou punts de les posicions que el deixarien fora de les posicions que li donarien accés a la Champions League la temporada vinent. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut conversar amb l'entrenador del Girona FC, Míchel Sánchez, des del PGA Catalunya Golf, les instal·lacions que hi ha a Caldes de Malavella on entrena el conjunt gironí.

Una temporada històrica

Segons a la Lliga i amb l'objectiu de classificar-se per la Champions. Aquesta és la situació que viu el Girona FC aquesta temporada, en un any que està sent històric pel conjunt gironí. Ara, però, els de Míchel viuen el pitjor moment de la temporada, amb tres derrotes en els últims quatre partits. "Ahir parlant amb els jugadors, els hi vaig dir que si som nosaltres mateixos en aquestes onze jornades que queden, acabarem en posicions Champions", ha deixat clar Míchel Sánchez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha afegit: "no és una exigència o un objectiu que estigui molt lluny del rendiment d'aquesta plantilla. El que fa bo o dolent a un equip és el seu rendiment i durant l'any hem estat molt fiables".

A més, el tècnic del Girona ha destacat que aquestes tres derrotes els han de servir per veure que "quan som un equip fiable som capaços de guanyar a qualsevol" i ha afirmat: "som un equip humil, però som un equip que tenim una plantilla que pot lluitar per estar en posicions Champions. Aquesta és l'exigència que els hi posaré d'aquí a final de temporada, hem de seguir creixent".

El millor partit de la temporada, a Montjuïc

Quin és el partit que Míchel se sent realment orgullós aquesta temporada? "N'hi ha hagut molts, però potser el del Barça, per tot el que representa. És un partit on l'equip va donar una gran versió contra un gran rival", ha dit Míchel Sánchez al 'Què t'hi Jugues!', quin ha analitzat, sobre aquell partit: "va ser un gran partit dels dos equips, però nosaltres ens vam apropar més a la victòria perquè vam tenir millors ocasions, no en número, però sí en qualitat. Tinc la sensació que el partit estava més a prop de la nostra victòria que la del Barça".

I encara sobre aquest triomf a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, Míchel Sánchez ha recordat: "li vaig dir a Xavi abans del partit, que per a mi era un partit que si aconseguia un bon resultat, seria meravellós, i si perdia no passava res. I per ell és al revés. I això per un entrenador és dur. La pressió que té Xavi amb el Barça no és la que tenim nosaltres aquí".

El futur del Girona i de Míchel

El Girona està lluitant per classificar-se per a la Champions League i Míchel Sánchez té contracte fins el 2026. Però què passarà amb el club i el tècnic en un futur proper? "L'any vinent seré l'entrenador del Girona a la Champions, aquest és el meu somni", ha afirmat Míchel Sánchez al 'Què t'hi Jugues!', qui ha reflexionat: "el repte de la Champions està allà, però encara no ho hem aconseguit, ens queda molt per remar. És un objectiu preciós".

A més, ha afegit: "arribar a la Champions és un repte preciós i l'any vinent seria un repte per a mi ser capaç de tenir una plantilla que lluiti en tres competicions i una d'elles ha de ser la Champions. És un escenari que mai m'he trobat, de tenir partit al cap de setmana i entre setmana. És una cosa que he d'aprendre i he de millorar, és un repte que jo tinc per davant i que he de superar perquè he de treure rendiment als jugadors".

La importància de creure en un projecte

"Els projectes són molt importants per a un entrenador, però aquests projectes han de tenir la confiança i el recolzament dels directius i de la direcció esportiva", ha reflexionat Míchel Sánchez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha destacat, sobre el Girona FC: "aquí a Girona tot això ho he tingut i per això sempre li agraeixo molt a Quique Cárcel i a la resta de directius, perquè crec que és molt important que, quan et parlen d'un projecte, existeixi de veritat aquest projecte, aquesta manera de fer les coses i d'intentar evolucionar i creure en la idea de joc que tu transmets".

A més, Míchel ha explicat que "aquí a Girona he tingut la sort de poder tenir el temps que tot entrenador necessita" i ha sentenciat: "m'he trobat un grup de treball excepcional, en tots els àmbits del club. El més important és el dia a dia amb els jugadors, que és meravellós i és la base de tot això".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00