Sociedad | Actualidad

Un home mata als seus pares a Barcelona i després es suicida

Un dels cadàvers s'ha trobat en un pis del districte de Sant Martí de la capital catalana i els altres dos a Molins de Rei

Cotxe dels mossos d'esquadra

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen com a parricidi la mort de tres persones de la mateixa família a Barcelona. Segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat la policia catalana, el cadàver de la mare s'ha trobat en un pis del carrer Lope de Vega, al districte de Sant Martí de la capital catalana. Els cossos del pare i del fill han estat trobats posteriorment a Molins de Rei, municipi de l'àrea metropolitana de Barcelona.

A les 10 del matí, els Mossos d'Esquadra han estat requerits al districte de Sant Martí perquè s'havia localitzat el cos d'una dona a morta a l'interior d'un pis amb indicis de criminalitat. En arribar, els primers indicatius policials han confirmat la troballa del cos i han activat els investigadors i la comitiva judicial.

Una hora més tard, a Molins de Rei s'ha localitzat el cos sense vida d'un home que també presentava signes de violència. Finalment, s'ha trobat el cos d'una tercera persona: és el fill de l'home i la dona assassinats. La principal hipòtesi dels Mossos és que hauria matat els seus pares i després s'hauria suïcidat.

El jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació i ha decretat el secret de sumari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00