Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

"Expedient Tiscar": el crim de Cappont, a prop de prescriure

D'aquí a dos anys, s'arxivarà definitivament l'assassinat de l'Isaac Martínez, abatut a trets quan sortia del pàrquing a la ciutat de Lleida

"Expedient Tiscar": el crim de Cappont, a prop de prescriure

"Expedient Tiscar": el crim de Cappont, a prop de prescriure

16:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710844000067/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La família de l'Isaac Martínez espera nou indicis abans d'intentar portar a judici, segurament per últim cop, l'únic sospitós d'haver-lo assassinat fa 18 anys quan sortia del pàrquing en el seu vehicle. El 2026, quan n'hagin passat vint, el crim prescriurà. Els fets van passar en el barri de Cappont, a la ciutat de Lleida, que potser recordeu per un altre crim, encara més mediàtic: el del monstre de Machala.

El 9 de novembre de 2006, a dos quarts de set del matí, encara no era de dia, però és un dia feiner i a aquella hora sempre hi ha gent al carrer, de camí a la feina. Desenes de persones senten trets, i una d'elles surt al balcó i veu un home amb una armilla reflectant que travessa el carrer a tota velocitat. Li sembla que en una de les mans duu una pistola.

Es tracta d'una glock 19, considerada una de les millors pistoles del món. La tenen les policies, és semiautomàtica i només cal prémer el gallet. Les bales es col·loquen automàticament a la recambra després de cada tret. Això vol dir que no requereix ser un tirador expert. El jutge ordena requisar-les a tots els policies nacionals, mossos o guàrdies civils de la província de Lleida i fer proves amb elles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00