Sociedad

El Ministeri de Transports adjudica la construcció de la nova estació Reus-Bellissens per 9'8M d'€

La previsió és que hi passin 1.400 viatgers a diari

Imatge virtual de la futura estació / Cedida

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat les obres de construcció de la nova estació de Reus-Bellissens per 9,8 milions d’euros, una actuació que es realitzarà a través d’Adif i permetrà millorar la intermodalitat, connectant-la amb la xarxa de rodalies del Camp de Tarragona i els serveis regionals de Catalunya.

S’ubicarà al sud-est de la ciutat, entre les estacions de Reus i Vila-seca (Tarragonès) i tindrà mòduls diferenciats amb dues andanes laterals, amb espais d'espera i  recorreguts coberts per marquesines. Serà una terminal integrada en una plaça amb caràcter urbà i situada al costat d’una zona de nova construcció on hi ha el campus Bellissens de la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Tecnoparc i l’Institut Roseta Mauri, entre altres. Segons un estudi, la previsió és que la infraestructura registri uns 1.400 passatgers diaris. Una xifra que podria arribar fins als 3.500 viatgers al dia en un termini de 30 anys.

De fet, el projecte també inclou la creació d’un nou pas inferior urbà -finançat per l’Ajuntament de Reus- que connectarà el campus Bellissens de la Universitat Rovira i Virgili amb el carrer Jaume Vidal i Alcover i l’estació d’autobusos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00