Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

"Expedient Tiscar": un assassí a casa dels Porco

Una persona va entrar a casa del matrimoni Porco, i els va atacar amb una destral; la dona, estesa a terra mig morta, respon a la policia que ha estat el seu fill

"Expedient Tiscar": un assassí a casa dels Porco

"Expedient Tiscar": un assassí a casa dels Porco

14:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711442329326/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Delmar és un suburbi de l'estat de Nova York, en el comtat d'Albany, i se l'ha considerat un dels millors llocs dels Estats Units on viure. Hi ha famílies considerades de classe mitjana, almenys aquell temps. La revista econòmica de la CNN va situar-lo en la posició número vint-i-dos en un rànquing publicat el 2005. Va sortir en un bon lloc, malgrat el que havia passat un any abans: un crim, molt mediàtic, i aleshores encara sense judici, la matinada del 15 de novembre de 2004, en el número 36 del carrer Brockley Drive.

Una persona va entrar a casa del matrimoni dels Porco de matinada, i els va atacar amb una destral que hi havia a l'habitatge. La dona, estesa a terra molt mal ferida, va respondre a la policia que l'individu de la destral havia estat el seu fill Christopher. La primera trucada que rep el fill no és de la policia, sinó d'un periodista. Al migdia li truca un reporter de Times Union que li pregunta si sap què els ha passat als seus pares, perquè probablement són morts.

En realitat, el periodista volia parlar amb el company d'habitació, però el fill petit dels Porco és qui despenja el telèfon. Està xatejant amb la seva xicota, la Sarah, a qui també avisen: a casa del seu nòvio hi ha molta policia. La Sarah se'n va a classe i quan torna a obrir el xat té un missatge del Chris: "Els meus pares estan morts".

Comencen a investigar-lo

El cotxe del Christopher està replet de coses i està especialment brut, però no troben ni una sola gota de sang. La policia sap que havia treballat en una clínica veterinària i pensen que podria haver emprat una granota de treball, dels que porten els metges o veterinaris, per cometre el crim i protegir-se de les esquitxades. A més, havia rebut formació per netejar el vestit després d'una intervenció quirúrgica, per bé que podria haver-lo llençat directament.

Es tracta d'un cas molt mediàtic i el tribunal pren una decisió. Decideix traslladar el judici a un altre comptat, fer-lo fora del d'Albany, per trobar un jurat popular menys contaminat. El veredicte estarà en les seves mans, i els mitjans, sobretot locals, s'han fet un fart de parlar del tema, i hi ha un judici paral·lel. El 26 de juny de 2006 comença el judici real, el qual s'allargarà durant set setmanes, amb tres vistes setmanals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00