Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

"Expedient Tiscar": una assassina d'àvies a Mataró

La filla d'una de les víctimes va tenir un moment de claredat i va tenir clar qui havia estat la "mataiaies"

"Expedient Tiscar": una assassina d'àvies a Mataró

"Expedient Tiscar": una assassina d'àvies a Mataró

12:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712041310701/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'any 2012, dues ancianes van aparèixer mortes amb signes de violència a Mataró, la capital del Maresme. Els Mossos d'Esquadra van relacionar de seguida les dues morts, i al cap d'uns dies, la filla de la Teresa, una de les víctimes, va tenir un moment de claredat i va tenir clar qui havia estat. Aleshores, la policia va saber que estava vigilant la persona indicada.

La filla de la Teresa va començar a sospitar quan va trucar la seva mare i no li va agafar el telèfon. Va esperar uns minuts, i va tornar a intentar-ho, però comunicava. Va pensar que la seva mare, de 86 anys, no l'havia sentit o es trobava al lavabo. Una hora més tard, va tornar a provar-ho, però també sense èxit. Va avisar el seu fill, el net de la Teresa, i se'n van anar de seguida cap al seu domicili.

Una altra anciana morta, cinc dies després

La segona víctima va ser la Conxita, de 81 anys, també veïna de Mataró. Vivia sola, era soltera i no havia tingut fills. Havia treballat a Telefónica i tenia una bona jubilació. Els veïns van explicar que sempre anava elegant. Portava joies, tot i que l'havien advertit que un dia tindria un ensurt i li prendrien d'una estrebada.

Tot i això, era una senyora més aviat discreta i desconfiada, i no obria la porta a qualsevol. No li agradava que se sabés que vivia sola i, a la bústia, en lloc de posar-hi Conxita Caballé, hi posava Família Caballé. En cap dels dos domicilis, i això és rellevant, la policia va trobar el pany forçat: les víctimes havien deixat passar l'assassina, o bé tenia un joc de les claus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00