Fútbol

Stuani, una solució eterna per Montilivi

El Girona va aconseguir una victòria que el porta a acariciar una plaça per la Champions de l'any que ve

ESPORTS 02/04 AQUÍ GIRONA

ESPORTS 02/04 AQUÍ GIRONA

19:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712066783076/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

El Girona va guanyar diumenge contra el Betis a Montilivi per 3-2 i es col·loca amb 65 punts, amb nou de marge respecte a l'Athletic Club, que després de perdre al Bernabéu és el cinquè classificat. Malgrat el doblet d'Artem Dovbyk, el protagonista va ser Cristhian Stuani, que va aparèixer a l'últim instant per donar un triomf espectacular pels de Míchel Sánchez.

A més, parlem de la mala imatge que va deixar el Bàsquet Girona a la pista d'Unicaja, on va caure per 111-80, en un partit que va deixar molt males sensacions a Fotis Katsikaris. Millor va acabar el partit per l'Uni, que amb la victòria d'aquest cap de setmana ha assegurat un bitllet pel playoff pel títol de Lliga. A més, entrevistem a Carlos Montañés, president del Club Tennis Girona i repassem la jornada de Tercera FEF.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00