Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

"Demà al Palau Blaugrana no podem mostrar cap pancarta de suport al poble palestí"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Toni Valle, responsable dels Dracs, a la prèvia del Barça-Maccabi d'Eurolliga

"Demà al Palau Blaugrana no podem mostrar cap pancarta de suport al poble palestí"

"Demà al Palau Blaugrana no podem mostrar cap pancarta de suport al poble palestí"

12:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712148210254/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Demà al Palau Blaugrana es disputarà un FC Barcelona-Maccabi de l'Eurolliga i amb el conflicte entre Israel i Palestina actiu, el partit serà especial. El FC Barcelona reforçarà la seva seguretat, és a dir, la seguretat privada del club, i els Mossos d'Esquadra també faran un reforç especial de seguretat. Els Mossos d'Esquadra diuen que mai qualifiquen els partits de l'Eurolliga d'alt risc i demà tampoc ho serà. Això fa que l'afició visitant vagi a la part alta del Palau com és habitual, però si hi ha algun aficionat del Maccabi que vol comprar entrades en altres punts del Palau, podrà fer-ho.

Aquest matí els Dracs 1991, la penya d'animació més important del Palau Blaugrana, ha emès un comunicat en el que ha explicat que ahir hi va haver una reunió entre ells i el club per conèixer les mesures de seguretat que s'implementaran de cara al partit de demà. A més, al comunicat també expliquen que ells volien entrar una pancarta de 'No al genocidi', i que ja els hi han notificat que no la podran entrar.

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Toni Valle, responsable dels Dracs que ens ha explicat aquest comunicat. "Ahir vam tenir una reunió amb el club per saber les condicions de seguretat que imposaven els Mossos i se'ns va notificar que continua la normativa vigent des del 20 d'octubre, quan va començar el conflicte", ha explicat Valle al 'Què t'hi Jugues!'.

A més, el responsable dels Dracs ha detallat: "vam demanar la possibilitat d'expressar el nostre rebuig al conflicte i al genocidi que passa a Palestina i vam posar sobre la taula la possibilitat de portar una pancarta, que va ser desautoritzada pels Mossos d'Esquadra". Toni Valle ha explicat que "anirem al partit i, dins d'aquestes restriccions a la llibertat d'expressió, intentarem dir la nostra, estem valorant què farem".

"No podem mostrar cap pancarta de suport al poble palestí", ha explicat Valle al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha sentenciat: "és bastant greu que ens trobem amb aquestes restriccions a la llibertat quan som un públic que no som violents, però tenim opinions i tenim tot el dret a expressar-les".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00