Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La personalitat de Núñez era única i extraordinària"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Ramon Pardina, autor del llibre 'L'home de la porteria'

"La personalitat de Núñez era única i extraordinària"

"La personalitat de Núñez era única i extraordinària"

20:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712148017741/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest matí Ramon Pardina ha visitat els estudis de SER Catalunya per presentar el llibre 'L'home de la porteria. Núñez: una vida de clarobscurs' que parla sobre "les ombres del Nuñisme: ascens i caiguda de l’home que va mantenir-se en el poder durant vint-i-dos anys". Josep Lluís Núñez va ser president del FC Barceloan entre el 1978 i el 2000, durant 22 anys, i és el president que més temps ha estat al capdavant del club blaugrana. Avui al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya hem repassat la seva carrera amb l'autor del llibre Ramon Pardina.

"Al llibre intento reflectir la personalitat de Núñez, que crec que és única i extraordinària", ha afirmat Pardina als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha explicat: "Núñez és un personatge molt complex perquè és còmic, a vegades, i és tràgic. Ell fins i tot va dir que podia arribar a ser violent, però és veritat perquè tenia molt caràcter. És un símbol de fer negocis molt de l'època".

Per altra banda, Ramon Pardina ha explicat que "la filosofia de vida de Núñez era 'que no ens costi diners'" i ha recordat: "el que havia de fer al Barça, que no ens costi diners. Aquest afany de pagar pocs diners a vegades li podia i es passava i traspassava la frontera de la legalitat". I Pardina ha destacat que l'expresident del club blaugrana "tractava a la gent com si fossin fills seus".

Finalment, Ramon Pardina s'ha atrevit a definir Josep Lluís Núñez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "és molt complex. És molt recte moralment, però té mala llet. És un sentimental perquè és sincer, però el que més li importa són els diners. Té moments de molta pena, però et fa partir de riure. Era un senyor que aglutina moltes característiques contradictòries. I ha sentenciat amb una frase per a la reflexió: "Laporta està agafant un punt Núñez una mica en algunes coses".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00