Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

"Expedient Tiscar": un segrest en un poble remot d'Arkansas

El poble de Holland està molt aïllat i la Kaice Woody ha de xatejar per Internet; a casa li han donat permís, però les amigues s'amoïnen perquè és massa confiada

"Expedient Tiscar": un segrest en un poble remot d'Arkansas

"Expedient Tiscar": un segrest en un poble remot d'Arkansas

12:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712647110653/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ni en el lloc més recòndit del món estan lliures dels crims. El poble de Holland, a l'estat d'Arkansas, al sud dels Estats Units, ho és, de remot. L'any 2000, només hi havia cinc-centes persones censades, repartides en dues-centes cases, disseminades en divuit quilòmetres quadrats. La família de Rick Woody va mudar-s'hi, buscant una vida nova, de tranquil·litat i aïllament, fins al 3 de desembre del 2002: el dia que va desaparèixer la filla petita, una adolescent, de 13 anys.

Quan arriba la policia, el pare ha descobert diverses coses. Una trucada de telèfon després de les deu de la nit, feta des de Geòrgia. Les jaquetes i tot el calçat de la nena, la Kacie Woody, és a casa, i a fora fa fred. Els termòmetres marquen entre dos i tres graus, per la qual cosa, en condicions normals, si hagués hagut de sortir, s'hauria abrigat.

En el seu ordinador hi ha una llarga conversa a Messenger, amb un usuari que li acaba dient: "Eric, Tim, Papi, qui sigui, si us plau, hi sou per ajudar; sé que alguna cosa no rutlla. Si us plau, si us plau, si us plau. La Kacie té permís per xatejar i no ho ha de fer d'amagat. Té el permís del pare perquè viuen en una casa molt aïllada, tant, que les trucades al poble del costat es consideren de llarga distància i surten més cares.

Va començar a utilitzar els xats per comunicar-se amb les seves amigues, i de seguida va descobrir les sales de xat en línia de Yahoo. Ara hi té un ciber-nòvio. Les amigues s'amoïnen perquè consideren que és massa confiada, i un dia pot tenir un ensurt. En la seva foto de perfil hi té una imatge seva real i se la reconeix perfectament. En la fitxa també posa que viu a Arkansas, toca el saxo, escriu poesia, canta en una coral i juga a futbol.

Sigue el canal de La SER en WhatsApp, donde encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00