Sociedad

Moda, música i gastronomia es fusionen al Primavera Show de Tarragona

L'esdeveniment, organitzat per la Via T, comptarà amb una sessió de DJ d'Els 40 Classic

Fotografia de família dels organitzadors / Eva Hidalgo

El proper dissabte dia 20 d'abril la plaça Verdaguer serà l'escenari del primer Primavera Show de Tarragona, organitzat per la Via T, que fusionarà moda, gastronomia i oci. Començarà a les vuit de la tarda amb una desfilada en la que hi participen 14 botigues, i al acabar hi haurà un corner amb maquillatge ràpid. Posteriorment, el DJ d' Els 40 Classic Josep Bertomeus serà l'encarregat de posar el fil musical a la vetllada, que en total durarà 4 hores. Segons la directora de SEr Tarragona-Ràdio Reus, Míriam Lorca, "els 40 Classic és una emissora que s'ha transformat i que cada vegada té més pes i audiència". Tot plegat es maridarà amb propostes de menjar i beure de cinc establiments de la mateixa plaça que oferiran tastets per 5€.

És un esdeveniment que neix amb voluntat de continuïtat segons la presidenta de l'associació comercial, Raquel Pizarro: "teníem clar que volíem començar a la plaça Verdaguer per posar-la en valor, és un espai molt versàtil de la Part alta però no ens quedarem aquí, sinó que serà un esdeveniment itinerant que anirem fent a diverses ubicacions".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp. i molt més.

Subscriu-te ara
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00