Sociedad

La fira del circ Trapezi portarà a Reus una quarantena de propostes artístiques

El certamen incorpora una carpa més al parc de la festa per "dignificar" els espectacles de sala

Presentació del Trapezi / ACN

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te

La Fira Internacional de Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus, programa una quarantena de propostes artístiques de renom i locals com Colectif Malunés, Marcel et ses drôles de femmes, Cirque Inextrémiste o Joan Català i Marta Renyer. La 28a edició, que tindrà cita entre el 8 i l'11 de maig, girarà al voltant de temàtiques socials relacionades amb la maternitat, la salut mental o qüestions de gènere. Les codirectores, Cristina Cazorla i Alba Sarruate, han destacat que s'instal·larà una carpa més als espais habituals del certamen, al parc de la festa, per "dignificar" els espectacles de sala. "En aquesta edició el circ farà història perquè el sector està en un punt d'inflexió", han dit aquest dimecres en la presentació de la programació.

La nova edició de la Fira Trapezi programa una setantena de representacions per a tots els públics que es representaran en diferents punts de la ciutat, a les places i carrers així com als teatres Bartrina i Fortuny de Reus. A més, segons l'organització aquests espectacles volen ser un "reflex del talent del circ contemporani actual" i se centraran en temàtiques socials. L'objectiu principal d'enguany és continuar posicionant el certamen entre les millors cites de professionals del circ europeu, amb una fidelització del públic i amb una fira oberta a tots els formats i disciplines.

"Creiem que en aquesta edició el circ farà història perquè el sector està en un punt d'inflexió i es treballa per la interrelació de llenguatge, introduint els temes de la dramatúrgia, de la dansa, del teatre, de la veu, del text; hem volgut recollir aquestes propostes que és el resultat del treball de les companyies", ha expressat Cazorla. En aquesta edició, hi participaran companyies nacionals, estatals i internacionals, entre les quals hi ha artistes locals. Les codirectores del Trapezi han destacat que han apostat per portar a les "grans companyies" internacionals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00