Sociedad

Explosió a una armeria a Pallejà a causa d'una incidència elèctrica

El propietari de l'armeria ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron amb cremadures de primer i segon grau

Ajuntament de Pallejà

S'ha produït una explosió i posterior incendi a un establiment de venda d'armes a Pallejà (Barcelona), segons el testimoni de l'afectat, ha confirmat a SER Catalunya que l'incident s'ha produït a causa d'una incidència elèctrica, després de posar en marxa una serra elèctrica tota la instal·lació elèctrica ha fallat i ha produït una explosió i posterior incendi que ha causat cremades de primer i segon grau al propietari.

Diverses dotacions de Bombers de Catalunya i dels serveis d'emergències i de la Policia Local de Pallejà s'han desplaçat a l'indret. El propietari de l'establiment ha sigut traslladat pel Servei d'Emergències Mèdiques en helicòpter a l'Hospital Vall d'Hebron.

Tota la zona propera a l'establiment està tallada pels serveis de Bombers i Policia. Bombers de Catalunya assegura que les tasques d'extinció s'han produït sense cap problema gràcies al fet que l'establiment emmagatzemava correctament tota la munició i productes perillosos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00