Sociedad

El festival Teta arriba a la 3a edició amb la cantautora Maria josé Llergo com a cap de cartell

El Camp de Mart serà l'escenari el proper 31 de maig i 1 de juny d'un festival que comptarà amb una jornada prèvia de debat i reflexió

Fotografia de família d'organitzadors del festival / Cedida

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te

El divendres 31 de maig donarà el tret de sortida la tercera edició del Teta, el festival feminista de Tarragona, que ofereix un cartell amb multitud de propostes culturals i que encapçala la cantautora andalusa María José Llergo, a banda del monòleg de l'actriu, escriptora, humorista i activista antiracista Assari Bibang, l'actuació de l'artista multidisciplinar Lua Mosquetera; i els concerts de Muchapepper, Chica Sobresalto i Ketekalles. El festival serà presentat per Isa Calderón i Lucía Lijtmaer (Deforme Semanal Ideal Total).

Tindrà lloc al Camp de Mart i s’allargarà fins la nit del dissabte 1 de juny oferint una dotzena d’activitats: concerts, monòlegs, recitals de poesia, tallers, jocs, taules rodones i, entre altres, una arròs solidari amb el xef Estrella Michelín Pep Moreno (Deliranto Salou). De tot plegat n'ha parlat als micròfons del programa "Aquí Camp de Tarragona" la cap del servei municipal d'igualtat, Montse Garcia.

Pre Teta, el 23 de maig

Dies abans del tret de sortida del festival, tindrà lloc el Pre Teta, un espai de debat que se celebrarà el 23 de maig a partir de les 18 hores al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El debat comptarà amb la politòloga, escriptora i activista feminista Nerea Barjola; l’advocada penalista, criminòloga i escriptora Carla Vall; i la periodista, activista feminista i escriptora Cristina Fallarás. El col·loqui, obert a tota la ciutadania mitjançant inscripció prèvia, tractarà diversos temes com el consentiment i el desig, la llibertat sexual, la revolució feminista i el valor del testimoni.

PROGRAMA 2024

Divendres 31 de maig

17.00 a 17.15 h Inauguració Festival

17.30 a 18.30 h Actuació PATAS ARRIBA

recital poètic musical que parla de les dones i de l'ésser humà

19.00 a 20.00 h Monòleg ASSARI BIBANG,

actriu, escriptora, humorista i activista antiracista equatoguineana

20.30 a 21.30 h Actuació LUA MOSQUETERA

artista multidisciplinar, campiona del Poetry Slam de Compostela

22.00 h a 24.00 h Actuació DJ LUNA

Dissabte 1 de juny

A partir de les 11 h, les associacions feministes i entitats socials mostraran les activitats que realitzen mitjançant jocs i exposició de materials.

12.00 a 12.15 h Actuació MARIA FORT

cantant, violinista i compositora, d'influències pop, R&B i electrònica

12.30 a 15.00 h Vermut San Miguel i actuació DJ LUNA

14.00 h Degustació d’arròs solidari, amb arròs Nomen i el xef Josep Moreno (estrella Michelin)

18.00 a 19.00 h Concert KETEKALLES

19.30 a 20.30 h Concert CHICA SOBRESALTO

21.00 a 22.00 h Concert MUCHAPEPPER

22.30 a 24.00 h Concert MARÍA JOSÉ LLERGO

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00