Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pere Ferrer, director dels Mossos, sobre l'arribada d'ultres del PSG: "Tenim un dispositiu preparat per minimitzar i prevenir conflictes"

El director general dels Mossos d'Esquadra explica al 'Què t'hi Jugues' que l'objectiu de la policia és evitar que els aficionats radicals del PSG i del Barça es trobin i s'enfrontin

Pere Ferrer, director dels Mossos, sobre l'arribada d'ultres del PSG: "Tenim un dispositiu preparat per minimitzar i prevenir conflictes"

Pere Ferrer, director dels Mossos, sobre l'arribada d'ultres del PSG: "Tenim un dispositiu preparat per minimitzar i prevenir conflictes"

07:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713265478731/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'arribada de 400 ultres del PSG a Barcelona ha mobilitzat els Mossos d'Esquadra. La crua rivalitat que mantenen des de fa uns anys els aficionats radicals del Barça i del club francès ha fet que la policia catalana prepari un dispositiu amb 350 agents, incloent-hi els Grups Especials d'Intervenció (GEI), que estaran integrats dins les càpsules d'aficionats per evitar incidents.

L'objectiu principal dels Mossos és impedir que els ultres dels dos equips es trobin i s'enfrontin, ja sigui a la zona de Montjuïc com a qualsevol altre punt de la ciutat. Així ho ha explicat Pere Ferrer, Director General dels Mossos d'Esquadra, al 'Què t'hi Jugues': "Tenim coneixement que son unes 900 persones de la grada d'animació, que acompanyarem durant el dia. Hem quedat en un punt de trobada a Montjuïc i els acompanyarem amb les unitats policials fins arribar a l'estadi de manera separada de la resta d'aficionats per evitar aquest punt de contacte".

Els aficionats del PSG seran els primers en entrar a l'Estadi Olímpic, cap a les set de la tarda, i seran els últims en marxar un cop finalitzi el partit. Tot pensat per impedir la coincidència espai-temps amb els seguidors del Barça, sobretot els més radicals. "Impossible no hi ha res, però hi posem els recursos per minimitzar-ho i l'estratègia per prevenir el conflicte. Tenim un dispositiu preparat per això. Hi ha rutes establertes per minimitzar i prevenir conflictes. Anticiparem molt l'entrada a l'estadi i, després, s'anirà buidant i ells es mantindran a la graderia. S'intenta minimitzar molt els punts de trobada", ha explicat Ferrer.

Segons ha manifestat el director de la policia catalana, "la nostra feina és que la notícia sigui el futbol i la classificació del FC Barcelona".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00