Sociedad

SER Conversa: Parlem de salut

Quatre professionals de la nutrició, l'esport, la medicina i la salut mental parlen de la relació entre tots aquests aspectes per tenir un estil de vida saludable

SER Conversa especial salut / Cedida

Una nutrició adequada, la pràctica esportiva regular i el benestar i l'equilibri a nivell mental són factors estretament relacionats amb múltiples vasos comunicants que desemboquen en una vida saludable. L'esdeveniment SER Conversa, celebrat aquest dilluns a l'hospital Santa Tecla de Tarragona, ha analitzat durant més d'una hora tots aquests vectors amb quatre professionals destacats: Manuel González Peris, doctor i cap de la Unitat de Medicina Esportiva de la Xarxa Santa Tecla i professors associat a la Universitat Rovira i Virgili; Anna Bové Sabater, psicòloga clínica i psicoterapeuta de l'Institut Pere Mata de Reus; Jesús F. Garcia, nutricionista, investigador CiberOBN i professor associat de la Universitat Rovira i Virgili i Laia Claverías Bonilla, directora de Royal Escola de formació i professora associada de la Universitat Rovira i Virgili.

Participants a la taula rodona

Participants a la taula rodona / Eva Hidalgo Parera

Durant més d'una hora de tertúlia han parlat de la prescripció de l'exercici físic adequat a cada patologia, la importància de mantenir una bona higiene del son per reparar, la lluita contra el sedentarisme o les pautes d'alimentació saludables des de la primera infància, entre molts d'altres temes que es poden recuperar al següent àudio:

Especial activitat física, nutrició i ment | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00