Fútbol

Míchel Sánchez: "El Barça és molt favorit demà"

El tècnic del Girona ha remarcat que vol acabar la feina, certificar la plaça de Champions i posar en valor el llegat del seu equip

ESPORTS 03/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 03/05 AQUI GIRONA

17:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714745218986/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Partit davant del Barça: “El Barça és massa favorit en aquest partit. Haurem de fer un partidàs i ser capaços de minimitzar-ne al màxim el potencial, que és molt gran. Té capacitat d'agafar la pilota i fer que el rival estigui en defensa molt de temps, és l'equip amb més possessió de la Lliga i el que fa més passades, amb el Reial Madrid, a tres quarts de camp. Estan còmodes amb la pilota, encara que el rival estigui a prop. I també és molt bo en la transició, és el segon, darrere del Madrid, en conducció de pilota. És un partit molt difícil, però juguem a casa, amb la nostra gent i la nostra dinàmica és molt bona. Volem fer un partidàs per la nostra afició i segur que hi donarem el 200%, que és l'única manera de guanyar. No hi ha cap punt clau, és tenir una mentalitat molt forta en defensa i atac perquè per moments no tindrem la pilota i quan en tinguem hem de ser capaços de fer mal cara a cara. Hem de ser capaços de no fer passades que no siguin per fer mal, passar per passar és una manera mentidera de jugar”.

Segona posició i lluita per ser el millor equip català: “No és cap objectiu. Volem guanyar demà per ser, matemàticament, equip de Champions per nosaltres mateixos, no pas per ser el primer equip català. La nostra afició estarà contenta per guanyar el Barça perquè hi ha molts nois que els pares i els avis són del Barça i tornaran a casa i diran que són del segon equip de Catalunya. Hi ha molta gent que s?està enganxant al Girona. És un reconeixement mundial del nostre club, idea i projecte i passa per tenir una idea d'anar endavant i créixer. Estem a dos gols del Madrid, que és el màxim anotador de la Lliga. Això seria un objectiu preciós, ser l?equip més golejador de la Lliga, un detall molt bonic. Després està Dovbyk lluitant per ser el pitxitxi i vol dir que l'equip ha fet molt i és un reconeixement per a nosaltres. Cal sentir orgull, estem al mapa mundial de la gent per la nostra manera de jugar. Vull que la gent digui que juguem molt bé a futbol. Cal sentir orgull, estem al mapa mundial de la gent per la nostra manera de jugar. Vull que la gent digui que juguem molt bé a futbol”.

Eric García: “Li gaudiré aquestes cinc jornades, no és nostre”.

El partit de la primera volta (2-4): “En aquell partit el Barcelona també estava alerta. En aquell moment el Barça estava en una molt bona situació de joc i nosaltres ja no som un equip que juga bé i res més. Tothom ha vist que som un equip que fa les coses molt bé. Segur que el Barça dóna molta importància al partit, però és que estem molt a prop seu (a dos punts). Ells necessiten la segona posició i estan alerta, tant com a la primera volta”.

El Girona no ha guanyat mai el Barça ni li ha fet un gol a Montilivi: “És veritat que la motivació en aquest partit és Top per a tothom, però també he dit coses com aquesta. No l'hem guanyat mai a casa ni l'hem marcat, són petits objectius del nostre equip per demà. El més important és fer un gran partit, jugar amb la personalitat que hem tingut tota la temporada. Demà segur que ho veiem, farem un gran partit”.

Si es guanya, una altra vegada, el Barça en quina dimensió entrarà? “A la mateixa perquè ja... a tots els jugadors els arriben ofertes, a mi també. El club i tots han vist que som un equip que fem les coses molt bé. Aquest any ja hem donat la cara i tothom sap que el partit de demà és difícil per al Barça”.

Supercopa: “Serà un objectiu després del més important, que és anar a la Champions. Veurem. Però penso que nosaltres tenim l'objectiu de ser un equip protagonista en aquesta Lliga. He dit als jugadors que el llegat que podem deixar en aquesta Lliga és que sigui la Lliga del Reial Madrid, que ha perdut només un partit, i la Lliga del Girona, és molt important per a nosaltres. Volem fer-ho. Que tothom s'acordi perquè en aquesta Lliga nosaltres hem fet un joc molt bo”.

Dovbyk (pitxitxi i informacions sobre la denúncia a UEFA): “Això del pitxitxi és important, és un objectiu que tenim perquè és un reconeixement a tots. Sempre hem dit que els mèrits individuals és impossible que s'aconsegueixin d'una manera que no sigui col·lectiva. Però ha passat amb Pilotes d'Or, Mundials, gent molt Top que sense un equip al darrere seria impossible. El pitxitxi el donaran a Dovbyk, però serà un reconeixement a tots. El denuncia per allò de Dovbyk? El club ha fet tot perfecte, els altres que hi posin el que vulguin. Cap problema”.

“El denuncia per allò de Dovbyk? El club ha fet tot perfecte, els altres que hi posin el que vulguin. Cap problema”.

Ambient a Montilivi: “Tots els partits són diferents. El partit serà com un meló i cal obrir-lo per veure com serà”.

Partit Getafe-Athletic: “He parlat d'això al vestidor i si perd l'Athletic no hi haurà descompressió. Tenim una idea molt clara que nosaltres, la nostra mentalitat, és de creixement i continuar fent història. Volem fer un partidàs demà. Si l'Athletic perd nosaltres serem capaços de fer un partidàs. Els jugadors, al capdavant, està jugar demà, independentment del resultat de l'Athletic. Per a nosaltres és molt important com fer les coses. No juguem només pel resultat, també per a la nostra gent i per a ells és un partit històric davant del Barça”.

Millor partit: “El millor partit va ser davant el Tenerife (per pujar a Primera), però aquest partit és molt important perquè anar a la Champions guanyant demà serà històric per a la província i es recordarà sempre. Serà una data històrica per a nosaltres”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00