Sociedad

Dues persones moren en un xoc entre una furgoneta i un camió a Maials

Dies tràgics a les carreteres de Lleida

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 105,4 de la carretera C-12 al terme municipal de Maials (Segrià). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.45 h. Per causes que encara s’estan investigant, un camió i una furgoneta han xocat. A causa de l’accident, han mort els dos ocupants de la furgoneta, i el conductor del camió ha resultat ferit lleu. En l’accident hi han treballat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, deu dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Mor l'home que havia quedat ferit crític en un xoc frontal a la C-14 a Ponts

Un home que havia quedat ferit crític en un xoc frontal a la C-14 a Ponts (La Noguera) aquest diumenge a la tarda ha mort finalment a l’hospital. El sinistre va ser al quilòmetre 120,5 i els Mossos van rebre l’avís a les 18.58 hores. Dos turismes van xocar i dues persones van resultar ferides crítiques. Una tercera va patir ferides de menys gravetat. Els tres ferits van ser traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on un dels crítics ha mort. En concret es tracta del passatger davanter d’un dels cotxes, E.M.M., de 54 anys i veí d’Arbúcies. Amb aquesta víctima ja són 37 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes catalanes. En l’accident hi van treballar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers i tres unitats, dos helicòpters medicalitzats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Una dona d'Alcarràs de 39 anys morta i els seus fills de 3 i 6, ferits greus, en un xoc frontal contra un vehicle amb un conductor ebri a Lleida

Una conductora, veïna d’Alcarràs de 39 anys i metgessa a l'Arnau de Vilanova de Lleida, va morir dissabte a la tarda en un xoc frontal a la carretera N-IIa al seu pas pel terme municipal de Lleida. En el vehicle, que circulava en direcció a aquest municipi, també viatjaven dos fills menors que van resultar ferits, de 3 i 6 anys d'edat, un en estat crític, i van ser evacuats al Vall d’Hebron. El tràgic accident es va produir poc abans de dos quarts de set de la tarda a l’altura del quilòmetre 457, en un revolt propera al restaurant Carballeira. La víctima era metgessa de l'Arnau i feia classes a la UdL.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00