Sociedad

Rosa Maria Ibarra (PSC): "ERC no es creu l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona"

La candidata socialista per Tarragona passa pels micròfons del programa "Aquí Camp de Tarragona" en la roda d'entrevistes conjuntes amb el Diari de Tarragona

Rosa Maria Ibarra, candidata del PSC per Tarragona, als estudis de SER Tarragona-Ràdio Reus / Jordi Cartañá

L'àrea metropolitana, el tramvia territorial i l'acompanyament dels sectors productius són els tres grans eixos programàtics pel PSC a Tarragona segons la seva candidata, Rosa Maria Ibarra. Creu que és imprescindible l'avanç conjunt deixant els colors polítics de banda i critica a ERC per defensar que primer cal desenvolupar els projectes i després l'articulació: "no es tracta de crear estructures sinó d'impulsar projectes, sense noves capes administratives".

Una de les propostes llançades en campanya és la creació d'una àrea metropolitana del transport. En referència al Tramcamp, creu que serà la clau malgrat que està provocant discrepàncies entre alcaldes socialistes per les catenàries: el batlle de Salou, Pere Granados, ha presentat al·legacions al projecte per aquest fet i ha estat criticat pels seus homòlegs, interpretant que posa pals a les rodes. Ibarra evita entrar al detall: "no pot ser una ferida a les ciutats, per això proposem que s'alternin catenàries i un sistema de bateries dins de les trames urbanes".

En referència al Hard Rock, manté la línia de defensa que els socialistes han practicat des del principi: "cal seguir la tramitació pertinent i esperar que no es dilati, ja que a vegades per excessiva burocràcia s'acaben perdent inversions i no ens ho podem permetre". Evita pronunciar-se sobre l'increment de la fiscalitat pels casinos del 10 al 55% proposat per comuns i ERC: "s'ha d'estudiar".

Futurs pactes

Ibarra no es tanca a l'hora de teixir aliances a partir del dilluns dia 13: "plantegem un govern transversal i només posem una línia vermella: no pactar amb l'extrema dreta". Descarta també qualsevol tipus de renferèndum: "vam fer un pas pels indults i vam tirar endavant l'amnistia per normalitzar la vida política però no donarem suport a cap consulta".

Entrevista a Rosa Maria Ibarra candidata del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00