Fútbol

Laia Palau: "Les sinergies amb el Bàsquet Girona són molt bones"

La directora esportiva de l'Uni Girona ha reconegut que la relació amb el club de Marc Gasol és molt bona i no ha tancat la porta a la fusió entre les dues entitats

ESPORTS 08/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 08/05 AQUI GIRONA

16:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715177187675/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La possible fusió amb el Bàsquet Girona: "L'únic que puc dir és que fa dos anys que treballo també pel Bàsquet Girona, amb el planter, i les sinergies són molt bones. Patim junts, gaudim junts i ens fem costat. N'estic orgullosa perquè no sempre ha estat així. Hem entès que hi som tots pel mateix, promocionar el bàsquet i Girona. Jo només puc dir que treballem bé, a gust, ens estem coneixent i, si en algun moment algú ha de dir alguna cosa, no soc jo. Ja s'informarà degudament".

Una temporada sense assolir els objectius: "La valoració de la temporada, jo no puc parlar mai de fracàs perquè sé que hi ha hagut feina, implicació, compromís i batalla. El club és ambiciós, ho som tots, i no estem contents amb els resultats. No podem sortir a treure pit, però tot i això hi ha hagut moments que s'ha vist aquest equip, uns certs mínims s'han aconseguit", admetia. "Soc exigent i no puc estar contenta amb la temporada, però també sé que passaran els dies. Ha continuat venint gent, mantenim l'esperit del qual és l'Uni i encara treballem perquè aquest equip estigui a dalt de tot. Som conscients de com està el panorama, la lliga, els rivals, i potser hem de no rebaixar expectatives, però ser realistes i les coses s'hauran de fer cada vegada millor si volem continuar sent un dels equips de dalt. I aquest any, dels de dalt, hem sigut el pitjor."

Ha faltat contundència, solidesa i caràcter: "Consistència. Hem vist un equip que ha mostrat diferents cares. Bons partits, trossos bons de partits, però també apagades, puntuals o de tot un partit. La consistència i la solidesa. Mala llet? Sí, forma part d'aquesta consistència. Caràcter com a equip, diria jo. Ha estat un grup molt treballador. No han trobat la manera de fer-se fortes, no sé si ha estat una qüestió de confiança, d'autoestima com a grup." Lideratge individual a la pista? "Per l'any que ve, està clar que hem de fitxar caràcter. Però, com es fitxa això? Aquest és el plantejament. Això no ve en els números. També és curiós, perquè potser en un lloc una té molt caràcter i arriba aquí i no. La plantilla m'agradava molt, ho continuo dient."

Les expectatives i la nova realitat: "Aquí tots estem molt ben acostumats, jo la primera. Cada vegada ens costa més estar a dalt, però volem ser-hi. La configuració de la plantilla, que ja fa estona que hi estem treballant, és per intentar competir, guanyar títols o estar en disposició de guanyar plaça d'Eurolliga. Per tant, l'equip ha de ser gairebé d'Eurolliga, com aquest any. Per estar amb els de dalt, hem de fer coses competitives. També per donar espectacle, que és important. Tenim una massa social que ens segueix i ens sentim responsables".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00