Fútbol

El Girona jugarà la Champions a Montilivi

El club ha fet oficial que després del vistiplau de la UEFA jugarà els partits a Girona, tot i que ho farà amb un aforament de 9500 persones

ESPORTS 10/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 10/05 AQUI GIRONA

14:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715349910253/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona FC ha anunciat aquest migdia que ha rebut l'autorització de la UEFA perquè l'estadi de Montilivi pugui acollir els partits de Champions League la temporada 2024-2025, per tant, la polèmica que ha sobrevolat aquest tema en les últimes setmanes queda resolta quan el club encara tenia dues setmanes per poder comunicar a la UEFA on volia jugar.

L'organisme europeu va informar ahir que ha acceptat les reformes proposades pel Club, que suposaran una important inversió econòmica, i permetran que l'estadi compleixi els requisits necessaris per a la màxima competició europea. En aquest sentit, però, no es podran fer ús de les graderies supletòries a Montilivi, per tant, l'aforament es veurà reduït en pràcticament 5000 localitats, passant dels 14500 actuals als 9500 que podran accedir durant la competició europea.

A banda d'això, i a l'espera de veure quines són les obres que finalment el club pot fer durant el transcurs d'aquest estiu, en les quals haurà de destinar una bona inversió a remodelar, per començar, la zona de premsa, el Girona també haurà de veure quin sistema fa servir per poder assistir als partits.

El club informarà pròximament del procés de compra de les entrades per gaudir dels partits de Champions League a Montilivi tenint en compte la reducció de l'aforament a causa de la impossibilitat d'utilitzar les grades supletòries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00