Vídeo

ELECCIONES EUROPEAS Sigue el debate electoral con cinco cabezas de lista europeos y la ausencia de la ultraderecha

Sociedad

Girona es prepara per al Temps de Flors

És el segon any consecutiu que el certamen s'ha hagut d'adaptar a la sequera

Girona Temps de Flors 2024

Girona Temps de Flors 2024 / ACN

Girona ja fa olor de Temps de Flors. A partir d'aquest dissabte arranca l'edició d'aquest any que omplirà la ciutat amb 137 muntatges repartits en 109 espais. Al Barri Vell, l'epicentre de la mostra, el ritme dels qui s'afanyen a tenir-ho tot a punt és frenètic. Les escales de la Catedral, els soterranis, els Banys Àrabs o els ponts que travessen l'Onyar agafen color amb muntatges que s'adapten a la sequera, amb propostes imaginatives. Allà on la flor és natural, es fan servir esponges per retenir-ne l'aigua, també combinant-les amb d'altres de seques o plantes més resistents a la sequera.

A l'Aquí Girona ens hem passejat per la mostra d'aquest any per descobrir les persones que hi ha darrere els muntatges més emblemàtics de l'edició d'aquest any. Hem parlat amb Xavier Harder del muntatge "Un mar de pomes" a les escales de l'Església Sant Martí; amb la Lídia Torrijos, de "La Ruta de l'Aigua", ubicada als Banys Àrabs; Joan Manel Guillen, responsable del muntatge a les escales de la Catedral, "Partitura floral"; Irene Vila, de "Fem pinya" a la plaça del Vi i Laia de Quintana, del muntatge "Boira de Safrà" al pont de les Peixateries Velles.

Escolta-ho aquí:

Passeig sonor pel Girona Temps de Flors 2024

16:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715349807405/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Segueix el també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00