Sociedad

Interrompuda la circulació de l'R3 entre Ripoll i Vic per manca d'energia a la catenària

La incidència se suma a l'afectació pel robatori de cable de coure de diumenge passat

BARCELONA, 12/05/2024.-Vista de los usuarios en la estación de cercanías de Renfe de Plaça Catalunya, este domingo en que ha habido se ha suspendido el servicio debido a las incidencias ocurridas en Rodalies a raíz de un nuevo robo de cobre .- EFE/Marta Pérez / Marta Perez (EFE)

La circulació de trens es troba interrompuda entre Ripoll i Vic per manca d'energia a la catenària, segons han informat Adif i Renfe. Tècnics d'Adif estan treballant a la zona per restablir el servei al més aviat possible. Renfe està gestionant servei alternatiu per carretera. Aquesta incidència se suma a l'afectació que ja pateix aquesta línia pel robatori de coure de diumenge passat a Montcada Bifurcació. En concret, l'R3 ha iniciat la jornada amb servei ferroviari entre Puigcerdà i Montcada Ripollet i des d'allà amb autobús fins a Fabra i Puig. Ara però tampoc hi ha servei en tren entre Ripoll i Vic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00