Sociedad

Casa Rural Montcel, creure en un projecte i en la força de les arrels

Entrevista a la propietària, Míriam Sanjosé

Míriam Sanjosé, propietària de la casa rural Montcel, durant l'entrevista a Ràdio Lleida.

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, l'esport i l'entreteniment. L'actualitat del dia i les notícies d'última hora. Els millors videos i moments ede la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Subscriu-t'hi ara

Casa Rural Montcel de Guàrdia de Noguera: Una aposta per fer un negoci aprofitant els tresors del territori

18:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055913/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui a l'Empresaris parlem amb Míriam Sanjosé, propietària de la Casa Rural Montcel de Guàrdia de Noguera, un petit negoci que porta menys d'un any en marxa i que mostra l'entusiasme i l'aposta de les noves generacions per creure en les potencialitats d'un territori fins no fa massa considerat deprimit com és el Pallars Jussà. Es tracta d'una casa rural que aprofita una antiga rectoria de l'església del poble que, al segle XVII va construir el noble Onofre d'Àger i anys després morada de qui fou president de la Generalitat, Pau d'Àger i d'Orcau. El fet que hi hagi història entre les parets de la casa rural va en consonància amb la història dels escenaris de la vila on està situada ja que Guàrdia de Noguera és una població medieval, propera a un castell des d'on hi ha unes vistes úniques del Pallars i propera també al Castell de Mur.

En aquesta entrevista, Sanjosé explica la seva vinculació familiar i personal amb Guàrdia de Noguera i el Pallars així com la seva connexió emocional amb el territori que va fer que es decidís a deixar la gran ciutat i traslladar-se al que havia estat la casa, la llar de la seva família materna. I allí hi va construir aquest projecte, que també està molt relacionat amb el que ella va trobar al Pallars com és la pau, la traquilitat i la connexió amb la natura.

La Casa Rural Montcel ofereix tranquilitat però també confort i comoditats. Reconeix Míriam Sanjosé que està pensada per un públic urbanista que necessita i busca desconnectar sense renunciar a totes les comoditats d'una ciutat, que aquí també troba. Són 9 habitacions que es poden llogar de forma individual o també col·lectiva, amb servei d'esmorzar i també de sopar, amb productes de la zona perquè si una filosofia s'identifica amb aquesta casa rural és la d'apostar per les excel·lències de quilòmetre zero, la gastronomia local i els productes de primera qualitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00