Sociedad

Rosalía obrirà un estudi de gravació a l’Hospitalet de Llobregat, prop de Fira Gran Via

L’Ajuntament celebra el projecte per la dinamització econòmica de la ciutat i l’impuls del Districte Cultural

Rosalía durante su actuación en el festival Coachella en 2023 / Frazer Harrison

Rosalía crearà un estudi de gravació a l’Hospitalet de Llobregat. Segons ha avançat 'La Vanguardia' i ha confirmat l’ACN, l’artista de Sant Esteve Sesrovires està encapçalant la reforma d’un edifici d’oficines al carrer de Can Pi, a dos carrers de Fira Gran Via. A banda de produir la seva pròpia música, hi preveu instal·lar la seu de l’empresa familiar Motomami SL, que inclou una filial promotora immobiliària. Per la seva banda, fonts municipals apunten a l’ACN que el consistori està “molt content i satisfet” amb la iniciativa de Rosalía. “És molt important el que pot arribar a representar per dinamitzar l’economia de la ciutat i per impulsar el Districte Cultural”, ressalta el govern municipal.

I és que el futur estudi de gravació de Rosalía s’ubicarà prop de l’antiga fàbrica Godó i Trias, on s’hi projecta un centre d’arts visuals. Les dues iniciatives eixamplen una àrea de l'Hospitalet focalitzada en la cultura i que ha atret fins ara mig miler de creadors artístics.

El consistori declina ampliar les seves valoracions sobre el projecte a l'espera que aquest es presenti oficialment.

En aquests moments s’està tramitant la llicència d’obres per tirar endavant les obres de la iniciativa empresarial de la cantant, que el lidera l’estudi Arquitectura G, segons detalla el rotatiu.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00