Economía y negocios

Pimec xifra en 2,2 milions d'euros el cost laboral diari dels retards a Rodalies

La patronal de les petites i mitjanes empreses calcula que en relació amb la productivitat la xifra s'incrementa fins els 3,2 milions

Pimec xifra fins als 2,2 milions d'euros el cost laboral diari dels retards a Rodalies

Pimec calcula que els retards de Rodalies d'aquesta última setmana, arran del robatori de coure a Montcada Bifurcació (Vallès Occidental), ha tingut un cost laboral diari de 2.205.383,75 euros. Un càlcul que, segons ha precisat, ha fet a partir dels costos laborals, del nombre d'afectats i de la durada de la incidència. La patronal també ha xifrat les afectacions a la xarxa ferroviària en termes de productivitat i el cost s'ha disparat fins als 3.202.378,89 euros per dia. Pimec ha urgit "mesures efectives per evitar que es repeteixin aquestes situacions en el futur".

En aquest sentit, la patronal ha suggerit implantar solucions com les dutes a terme a Alemanya, on l’operador ferroviari Deutsche Bahn ha aconseguit reduir els robatoris de coure, mitjançant l’increment de l’ús de càmeres de vigilància i la utilització de marcadors d’ADN sintètic al cablejat.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00