Política

Núria Marín deixa l'alcaldia de l'Hospitalet

El fins ara tinent d'alcalde i regidor d'educació David Quirós agafarà el relleu en un ple el pròxim 15 de juny

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, en un acte del PSC a l'Hospitalet. Fotografia Mariona Puig (ACN) / ACN

Després de prop de 16 anys al capdavant de l'alcaldia de l'Hospitalet i de revalidar el seu mandat amb una victòria clara a les darreres eleccions municipals -es va quedar a només un regidor de la majoria absoluta, però va triplicar el nombre de vots d'ERC que va quedar com a segona força-, Núria Marín ha decidit fer un pas al costat. En un ple que es farà el pròxim 15 de juny cedirà la vara de batlle a l'actual tinent d'alcalde David Quirós.

Marín continuarà activa a la vida política. Fa gairebé un any va ser designada com a senadora pel Parlament de Catalunya i mantindrà també el seu càrrec com a vicepresidenta del PSC.

Feia setmanes que al partit es donava per fet aquest relleu que segons fonts properes a l'alcaldessa obeeix a una decisió personal de Marín, que ja va dir en la campanya de les municipals de 2023 que aquest seria el seu darrer mandat.

Más información

David Quirós serà el nou alcalde

L'actual tercer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de l'Hospitalet i responsable de l’Àrea de Serveis a les Persones, el també socialista David Quirós serà el nou alcalde. Nascut l'any 1974, Quirós que també es membre de l'executiva de Salvador Illa viu a Santa Eulàlia i és pare de dos fills.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00