Sociedad

Arriba a judici l'assassinat d'una dona en mans del seu fill a Ripoll, l'any 2021

L'acusat que s'enfronta a 25 anys de presó per matar la mare a ganivetades a Ripoll

L'acusat de matar la mare a ganivetades a Ripoll

L'acusat de matar la mare a ganivetades a Ripoll / ACN

Aquest matí, a la secció 3 de l'Audiència de Girona, ha començat el judici per l'assassinat d'una dona a mans del seu fill a Ripoll, el 31 d'octubre del 2021. El fiscal demana 25 anys de presó, pel noi que en el moment dels fets, tenia 19 anys.

Els fets van passar l'any 2021. Segons el fiscal, en tornar a casa, la víctima, de 46 anys, va veure que hi havia desordre i restes del que semblava una festa, i per això va anar a l'habitació del seu fill a renyar-lo. L'acusat, quan la seva mare el va despertar, es va aixecar bruscament, va agafar una navalla i la va apunyalar al cap i al coll. Ella va intentar sortir del domicili per demanar ajuda, però el jove la va rematar amb un altre ganivet, causant-li la mort. Va escapar i el van detenir 30 hores més tard, a un bosc de les Lloses.

I segons el fiscal, no va ser una acció en calent. La mare ja feia temps que tenia problemes per posar límits al comportament del fill. "Dos anys abans havien tingut problemes d'amenaces greus a la mare" ha explicat el fiscal Enrique Barata. "No és una cosa puntual que hagi perdut el cap per drogues o alcohol, hi havia alguna cosa més" conclou.

El fiscal li demana 25 anys de presó per delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament i d'un delicte de tinença i ús d'arma prohibida. En canvi, la defensa del noi al·lega que l’acusat va patir una “alineació mental" provocada per una “intoxicació" per alcohol i drogues.

El judici ha començat avui a la secció 3a de l'audiència provincial de Girona, amb la tria del jurat popular i s'allargarà fins dimarts vinent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00