Sociedad

Els taxistes es mobilitzaran el pròxim 28 de maig per Barcelona per protestar contra les "amenaces" de les VTC

Élite Taxi proposa "paralitzar" el centre de la ciutat entre les 10 i les 13h

Vaga de taxis a Barcelona el 5 de setembre

El sector del taxi es mobilitzarà el pròxim dimarts 28 de maig per Barcelona per protestar contra les "amenaces" de les VTC. Élite Taxi ha proposat "paralitzar" el trànsit del centre de la capital catalana entre les 10h i les 13h amb una marxa de vehicles que arrencarà a les Torres Venecianes. El portaveu d'Élite Taxi, Tito Álvarez, ho ha anunciat aquest dijous en declaracions als mitjans de comunicació, on ha demanat al Govern que agilitzi la normativa per regular les VTC. "Ni Cabify, ni Uber, ni Bolt", ha dit Álvarez. El portaveu també ha criticat que Cabify hagi llençat una campanya publicitària que "menysprea" el servei de taxis. "No permetrem que aquest flagrant intent d'acorralar-nos prosperi", ha dit.

El portaveu d'Élite Taxi ha assegurat que hi ha "nombroses" empreses de VTC que estan sol·licitant autoritzacions urbanes per operar per Catalunya. "Volen entrar per la porta del darrere de la legislació catalana a través de les autoritzacions autonòmiques del Gran Turisme", ha criticat.

Precisament aquest dimecres Cabify va instal·lar 200 maletes davant de Sants per denunciar la manca d'oferta per moure's per Barcelona. Al muntatge hi van assistir representants del sector del taxi, que ja van advertir que estudiaven tornar al carrer com a resposta a aquest "desafiament".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00