Sociedad

Detenen a Portbou un acusat d'agressió sexual a menors mentre intentava fugir del país

L'home volia agafar un tren amb destinació França

Dos agents a Portbou

Dos agents a Portbou / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un home acusat d'agressió sexual a menors mentre intentava fugir a Portbou (Alt Empordà). El jutjat de Rubí havia dictat la prohibició de sortida del país i havia demanat a l'home que entregués el passaport, cosa que no va fer. La policia va trobar l'acusat en una andana de l'estació de trens de Portbou amb la intenció d'agafar-ne un en direcció a França. L'home mostrava una actitud nerviosa i vigilant i això va despertar les sospites dels agents, que feien controls aleatoris per comprovar l'entrada i sortida de persones del país. Els agents van identificar l'home i van veure que hi havia una decisió judicial que li prohibia sortir de l'estat espanyol.

L'home va passar a disposició judicial i el Jutjat de Guàrdia de Figueres en va decretar l'ingrés a presó al Puig de les Basses. El motiu és que s'havia frustrat la seva fugida i ara hi havia un risc elevat que ho tornés a intentar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00