Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Esther Gómez (Más Madrid): "Florentino es realmente quién maneja el negocio y es para el cuál el alcalde está gobernando"

Un jutjat de Madrid anul·la el concurs públic dels aparcaments, al qual només va concórrer el Real Madrid. Considera que no s'ha acreditat l'interès general de l'obra, que es va modificar el projecte després d'haver-lo fet públic i que existeix un dany mediambiental

Esther Gómez (Más Madrid): "Florentino es realmente quién maneja el negocio y es para el cuál el alcalde está gobernando"

Esther Gómez (Más Madrid): "Florentino es realmente quién maneja el negocio y es para el cuál el alcalde está gobernando"

12:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716897385206/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Jutjat Contenciós-Administratiu número 30 Madrid va anul·lar, divendres passat, l'acord de la junta de Govern de l'Ajuntament de Madrid pel qual s'autoritzava el contracte de concessió d'obra per la construcció i explotació dels aparcaments del Santiago Bernabéu. Aquells aparcaments que ha d'explotar el mateix Real Madrid durants propers 40 anys.

La sentència addueix a qüestions formals, com no haver presentat "un estudi de viabilitat econòmica després d'introduir-se modificacions al projecte un cop ja s'havia fet públic". Però també alerta que el projecte "no s'ha acreditat que satisfaci una finalitat d'interès públic general" i parla de "perjudici mediambiental", de "saturació de trànsit" i d'"augment de la contaminació atmosfèrica i acústica".

La sentència no és ferma i el Govern de l'Ajuntament de Madrid, tal i com va expressar el mateix alcalde José Luis Martínez Almeida, presentarà recurs perquè Florentino Pérez pugui treure finalment suc dels aparcaments.

Florentino és qui mana a Madrid

Esther Gómez, regidora de Más Madrid Ciudad a l'Ajuntament de Madrid té clar que els aparcaments "no son buenos para la ciudad, se están haciendo a medida de los intereses de Florentino Pérez" i apunta que el president del Real Madrid és qui realment mana a la ciutat: "Solo hay que ver las imágenes, cuando se acercó a un acto al Ayuntamiento y le dio una colleja al alcalde. ¿Quién se permite darle una colleja al alcalde y que el alcalde simplemente sonría y que no pase nada? Pues Florentino, que es realmente quién maneja el negocio y es para el cuál el alcalde está gobernando".

La regidora explica, a més, que "hay hasta cinco estaciones de metro, siete líneas de EMT y varios aparcamientos municipales que ni siquiera están llenos. No está justificado bajo ningún concepto esta necesidad de aparcamiento". Gómez creu que aquesta concessió al Real Madrid "es una barbaridad y un despropósito. Es una excusa para justificar algo que es injustificable. Al Bernabéu se llega con mucha facilidad con transporte público".

A més, la regidora de Más Madrid Ciudad posa xifres sobre la taula. Unes xifres astronómiques que aportaran un benefici important a les arques del club blanc. "El Ayuntamiento cobrará un canon de 6 millones de euros que está muy por debajo de los 326 millones de beneficio que tendrá el Madrid en los próximos 40 años. El canon es absolutamente ridículo", ha expressat.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00