Sociedad
Publicitat

La Universitat de Girona i el voluntariat

1.100 estudiants van participar en alguna activitat com a voluntari de les 302 que organitza la Universitat de Girona

Una imatge del campus. / UdG

Al curs passat, més de 1.100 estudiants es van sumar a alguna de les activitats que s'ofereixen i van dur a terme 302 projectes d'acord amb alguna de les 186 entitats que tenen un conveni signat amb la UdG.

El voluntariat té dos objectius clars. Incidien al desenvolupament de competències transversals en els estudiants i contribuir a la seva formació com a ciutadans actius i responsables socialment. La vicerectora Sílvia Llach destaca que les xifres avalen la UDG, com una institució compromesa èticament i social, implicada en el territori i valuosa per a la societat per la seva contribució a la solidaritat, l'equitat i la justícia social.

Les activitats de voluntariat de la UdG es poden dur a terme en diversos àmbits. Comunicació, cultural, gènere, educació, salut, social, sostenibilitat o activitats durant l'estiu. També hi ha programes molt interessants de voluntariat internacional.

La UdG i el voluntariat

01:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717509870405/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Contingut patrocinat per la Universitat de Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00