Baloncesto

San Emeterio: "Només Girona podia fer-me marxar de València"

El nou director esportiu del Bàsquet Girona ha ratificat a Fotis Katsikaris com a líder del projecte

ESPORTS 05/06 AQUI GIRONA

ESPORTS 05/06 AQUI GIRONA

17:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717596444303/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona, clau pel seu passat a Fontajau: "Si hi havia un lloc que em podia treure de València, on he estat nou anys, és Girona. Aquí vaig passar dos anys, però m'han quedat al meu cor. He seguit molt el projecte del. El repte em fa molta il·lusió i no ho he pensat molt".

Còmode a la direcció esportiva: "Crec que aquesta posició s'adapta a la perfecció al que vull. No em plantejo res d'Europa o no. Tenim encara la possibilitat aquí. Jo vull veure un equip amb el qual la gent s'identifiqui. Vull veure créixer a jugadors. Com a club tenim la filosofia d'ajudar".

Katsikaris, l'escollit: "Des de la distància ho he seguit des del primer dia. FOTIS KATSIKARIS continuarà sent l'entrenador del Bàsquet Girona és la meva primera decisió. Ha de ser ell qui comandi l'equip. Ha acabat molt i molt bé la temporada i per això vull que hi hagi aquesta continuïtat.

Una filosofia clara: "El que volem es continuar fent passos endavant. Des de la meva posició seré inflexible amb l'esforç i els valors. Vull veure un equip valent. A partir d'aquí tot el que passi arribarà".

Sergi Martínez i Juani Marcos, desitjats: "Han crescut molt aquesta temporada. A Girona van apostar per ells i ha sortit bé. A Fotis li agraden molt els dos. Volem que continuïn, però no depèn només de nosaltres dos".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00