Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Rafa Márquez: "Si tenim l'objectiu de l'ascens més a prop? No, afrontem el partit amb humilitat"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'entrenador del FC Barcelona Atlètic a la prèvia del partit de tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió

Rafa Márquez: "Si tenim l'objectiu de l'ascens més a prop? No, afrontem el partit amb humilitat"

Rafa Márquez: "Si tenim l'objectiu de l'ascens més a prop? No, afrontem el partit amb humilitat"

10:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717760246283/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Demà el FC Barcelona Atlètic jugarà un partit important al Johan Cruyff. Ho farà contra l'Ibiza, en el partit de tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió, i ho farà amb l'avantatge de l'1-2 que va aconseguir al partit d'anada. Avui al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya hem pogut parlar amb Rafa Márquez, l'entrenador del FC Barcelona Atlètic per saber de primera mà com afronten aquest partit de tornada al Johan Cruyff amb la seva afició.

"Si tenim l'objectiu més a prop? No, en cap cas, més a prop que mai no", ha deixat clar Rafa Márquez als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "tenim un avantatge, però tenim l'experiència de l'any passat, que vam anar amb avantatge a Madrid i va passar el contrari". A més, l'entrenador mexicà del filial blaugrana ha afirmat al 'Què t'hi Jugues!': "hem d'afrontar aquest partit amb tota la humilitat i serietat possible per poder competir una altra vegada amb aquests equips, que és difícil i complicat".

Aquesta setmana ha estat atípica per a la plantilla del FC Barcelona Atlètic, ja que fins a tres jugadors han tingut la selectivitat, i això ha canviat una mica els plans de l'equip. "Espero que hagi valgut la pena", ha destacat Rafa Márquez al 'Què t'hi Jugues!', qui ha continuat: "li donem prioritat a això, és part del que tenim, gent jove que intenta compaginar els estudis amb el futbol". I ha explicat també com ha estat la setmana: "hem hagut de canviar la rutina, però no ens ha afectat. Estem molt contents, l'equip està molt posat, amb molt bona actitud i esperem un bon resultat".

Finalment Rafa Márquez, l'entrenador del FC Barcelona Atlètic, també ha volgut destacar la importància que tindrà l'afició en aquest partit de tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió, ja que s'espera que el Johan Cruyff estigui ple per animar al filial blaugrana. "Necessitem el seu suport. Tothom vol venir i és el que volem des d'un inici. Esperem que ens recolzin i nosaltres farem l'esforç per defensar els colors de la institució com fem sempre", ha sentenciat Rafa Márquez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00